Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Gafă de necrezut a FCSB-ului la meciul cu Anderlecht! Cum era scris numele lui Andrea Compagno pe tricou. Reacţia italianului

FOTO | Gafă de necrezut a FCSB-ului la meciul cu Anderlecht! Cum era scris numele lui Andrea Compagno pe tricou. Reacţia italianuluigalerie foto

FCSB

Comentarii

Joi seara, FCSB a reuşit să obţină primul punct din grupele Conference League, după ce a remizat împotriva lui Anderlecht, scor 0-0. Lăsat pe bancă iniţial, Andrea Compagno a fost introdus pe teren în partea secundă, iar prezenţa sa a expus o gafă enormă a vicecampioanei.

În a doua etapă a grupelor Conference League, FCSB a reuşit să obţină primul punct, după ce a remizat cu Anderlecht, scor 0-0, pe Arena Naţională.

MM Stoica a fost foarte critic la adresa arbitrajului, din nou, în urma fluierului final, spunând că FCSB ar fi trebuit să primească penalty în prima repriză.

Această opinie a fost împărtăşită şi de Basarab Panduru, care a afirmat că nu înţelege cum a putut arbitrul să nu acorde lovitură de la 11 metri la acea fază.

Dacă arbitrul a gafat, nici FCSB nu s-a lăsat mai prejos. Cei responsabili de echipamentele de joc nu au reuşit să îi scrie corect numele pe tricou lui Andrea Compagno.

Atacantul italian a fost ”botezat” Campagno pe spatele tricoului, dar nu a părut prea deranjat în urma partidei că echipa sa i-a permis să joace cu numele greşit pe spate.

Compagno a afirmat că FCSB a jucat bine împotriva lui Anderlecht şi a glumit că speră că i se va schimba numele de pe spate până la următorul meci.

Gafă de necrezut a FCSB-ului la meciul cu Anderlecht! Cum era scris numele lui Andrea Compagno pe tricou

Dacă nu rişti să câştigi trebuie să nu pierzi, asta am făcut. Cele mai mari ocazii le-am avut noi, dar din păcate nu a mers bine. E o perioadă în care nu avem ceea ce merităm, dar sunt sigur că la sfârşitul anului se balansează tot.

Am demonstrat că putem să ne luptăm pentru locul doi. (n.r. de numele greşit de pe tricou) Se întâmplă, nu e problemă. Sper că o să îl schimb”, a declarat Andrea Compagno.

Pe FCSB o aşteaptă acum un duel de foc în Superligă, împotriva rivalei Universitatea Craiova, care se va disputa duminică, în Bănie.

Partida va debuta la ora 21:30 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare