Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist de la Cupa Mondială, pe ”radarul” FCSB: ”L-am urmărit şi am descoperit un paradox”. MM a recunoscut interesul | EXCLUSIV

Un fotbalist de la Cupa Mondială, pe ”radarul” FCSB: ”L-am urmărit şi am descoperit un paradox”. MM a recunoscut interesul  | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei Iranului cu Ţara Galilor, scor 2-0, MM Stoica a dezvăluit că l-a urmărit în trecut pe unul dintre fotbaliştii iranieni. Cosmin Olăroiu îl recomandase pe jucător, astfel că managerul general de la FCSB şi-a făcut temele.

Aflată într-o grupă din care mai fac parte Anglia, SUA şi Ţara Galilor, Iranului nu i s-au dat prea mari şanse de a ajunge în optimi înaintea debutului turneului.

Acele şanse s-au diminuat şi mai mult după înfrângerea răsunătoare împotriva naţionalei conduse de Gareth Southgate, scor 2-6, dar victoria cu galezii a demonstrat că iranienii sunt capabili de surprize.

Selecţionata pregătită de Carlos Queiroz nu doar că a învins-o pe Ţara Galilor, dar i-a şi dominat autoritar pe Gareth Bale şi coechipierii săi, chiar şi înainte de eliminare.

Invitat în studioul Orange Sport în urma partidei, MM Stoica a dezvăluit că l-a urmărit în trecut pe decarul şi căpitanul iranienilor, Karim Ansarifard (32 de ani), fotbalist cu 93 de meciuri şi 29 de goluri pentru naţională.

Un fotbalist de la Cupa Mondială, pe ”radarul” FCSB

Fotbalistul se afla pe ”radarul” vicecampioanei cât încă evolua în campionatul din ţara sa natală, în urmă cu mai bine de opt ani, dar, în ciuda sfatului lui Cosmin Olăroiu, FCSB nu l-a transferat.

Unul din jucătorii care sunt în lotul Iranului, pe Ansarifard, l-am urmărit, îmi spusese Oli de el, l-am urmărit şi am urmărit câteva partide din campionatul lor şi am descoperit un paradox.

Am văzut meciuri cu 80.000 de spectatori. Ok, e o ţară mare, cu aproape 90 de milioane de locuitori, dar mai sunt ţări mari care nu au o afluenţă fomidabilă pe stadioane.

Dar trăiesc pentru fotbal, le place fotbalul iranienilor”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

După ce şi-a petrecut primii ani din carieră în Iran, Ansarifard a făcut pasul în Europa la 24 de ani, semnând cu Osasuna.

De atunci, decarul iranian a mai trecut pe la Panionios, Olympiakos şi AEK Atena (Grecia), Nottingham Forrest (Anglia), Al-Sailiya (Qatar) şi Omonia Nicosia (Cipru)

Karim Ansarifard a fost introdus în minutul 68 al confruntării cu Ţara Galilor, astfel că a fost pe teren la ambele goluri marcate de echipa sa.

Afla mai multe despre: ansarifard 

viewscnt
Articole similare