Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Messi, reacţie tranşantă după ce pugilistul Canelo Alvarez l-a ameninţat cu bătaia. Ce spune despre scandalul cu tricoul Mexicului

Leo Messi, reacţie tranşantă după ce pugilistul Canelo Alvarez l-a ameninţat cu bătaia. Ce spune despre scandalul cu tricoul Mexiculuigalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Lionel Messi a avut o primă reacţie după ce a fost acuzat că a călcat în picioare tricoul Mexicului, la vestiare şi după ce a fost ameninţat de pugilistul Canelo Alvarez.

Lionel Messi s-a trezit după victoria cu 2-0 în faţa Mexicului implicat într-un scandal de proporţii.

Într-o filmare din vestiar, starul Argentinei este surprins în timp ce calcă pe tricoul primit de la Andres Guardado şi care se afla pe jos.

Ce a spus Messi după ce a fost ameninţat cu bătaia de Canelo Alvarez, deoarece ar fi călcat în picioare tricoul Mexicului

În al doilea meci din grupele Cupei Mondiale, Argentina a reuşit să se impună cu 2-0 în faţa Mexicului. A fost victoria care a readus-o în cărţile calificării, după ce în prima etapă a pierdut surprinzător, cu 2-1, în faţa Arabiei Saudite.

La finalul acelei partide cu Mexic, în vestiarul Argentinei a fost mare sărbătoare. Jucătorii au cântat şi au dansat, dar, accidental, Messi s-a trezit implicat într-un scandal.

În imagini s-a observat cum starul lui PSG a călcat de mai multe ori pe un tricou al Mexicului, care se afla pe jos. Ulterior, s-a descoperit că tricoul fusese primit de la Andres Guardado.

Acele imagini l-au enervat la culme pe pugilistul Canelo Alvarez, care l-a ameninţat pe Messi cu bătaia.

După victoria cu 2-0 în faţa Poloniei, care a însemnat şi calificarea în următoarea fază a Cupei Mondiale, Lionel Messi a fost întrebat atât despre afirmaţiile lui Canelo Alvarez, cât şi despre gestul de a călca tricoul în picioare.

Atacantul în vârstă de 35 de ani spune însă că n-a greşit cu nimic şi n-a vrut în niciun moment să arate vreo lipsă de respect faţă de Mexic sau faţă de tricoul lor:

”Am citit ce a spus (n.r. Canelo Alvarez), dar cred că fost o neînţelegere. Cine mă cunoaşte ştie că eu respect pe toată lumea. Sunt lucruri care se întâmplă într-un vestiar după meci. Nu trebuie să-mi cer scuze, deoarece n-am manifestat vreo lipsă de respect pentru oamenii din Mexic sau pentru tricoul lor”, a spus Lionel Messi.

De ce era, de fapt, tricoul cu Guardado pe podeaua vestiarului

Sergio Aguero, bun prieten cu Lionel Messi, i-a explicat lui Canelo Alvarez motivul pentru care tricoul Mexicului era pe jos.

Fostul star al lui Manchester City i-a transmis că, la finalul unui meci, jucătorii îşi aruncă tricourile pe jos, pentru a fi adunate şi spălate:

”Tricourile sunt mereu pe podea la sfârşitul jocurilor, din cauza transpiraţiei, şi dacă vezi bine, face mişcarea de a scoate tricoul jucătorului mexican şi îl loveşte accidental”, a scris Sergio Aguero pe contul său de Twitter.

Aguero a fost completat de un alt fost coleg al lui Lionel Messi, Cesc Fabregas: ”Toate tricourile, chiar şi cele pe care le purtăm noi, merg pe podea şi se spală ulterior. Şi mai mult atunci când sărbătoreşti o victorie importantă”, a scris Fabregas.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare