adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Ce ofertă a primit Constantin Budescu din Liga 1: ”Eu l-am propus”

EXCLUSIV | Ce ofertă a primit Constantin Budescu din Liga 1: ”Eu l-am propus”

Superliga

Comentarii

Ajuns la 33 de ani, Constantin Budescu este în continuare unul dintre cei mai doriţi jucători din Liga 1.

Constantin Budescu este în prezent sub contract cu Petrolul şi a revenit după o accidentare care l-a ţinut câteva luni pe margine.

Denis Alibec susţine că şi-a dorit din nou să joace alături de el şi l-a propus la Farul Constanţa.

Denis Alibec i-a propus lui Gică Hagi să-l oferteze pe Constantin Budescu

Denis Alibec şi Constantin Budescu au format la Astra unul dintre cele mai de succes cupluri ofensive din ultimul deceniu.

Ulterior, ei au fost transferaţi de FCSB, însă doar Constantin Budescu a reuşit să se adapteze şi să impresioneze.

Denis Alibec şi Constantin Budescu şi-ar dori să joace din nou împreună şi atacantul Farului a dezvăluit că i l-a propus lui Gică Hagi, încă din perioada în care era accidentat:

”Eu l-am propus la Farul, dar era accidentat. Să-şi revină şi el 100% şi cu siguranţa va fi, din nou, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1”, a dezvăluit Denis Alibec pentru Orange Sport.

Constantin Budescu a recunoscut că a fost ofertat de Gică Hagi

Gică Hagi este unul dintre antrenorii care sunt încântaţi de calităţile lui Constantin Budescu, lucru pe care l-a afirmat de mai multe ori.

La rândul său, Constantin Budescu este şi el mare fan al stilului lui Gică Hagi şi a recunoscut că i-ar fi plăcut să lucreze cu cel mai mare fotbalist pe care l-a avut România.

Hagi i-a făcut încă din vară o ofertă, când era accidentat, dar între cei doi a stat un obstacol.

Constantin Budescu şi-a dorit să fie cât mai aproape de familia lui, care locuieşte în Ploieşti, astfel că a ales să se transfere la Petrolul. În plus, a crescut în curtea ”lupilor galbeni” şi este fan al Petrolului:

”Ştiu asta (n.r. că a fost dorit de Hagi la pachet cu Alibec). Am vorbit şi asta cu dânsul, când a fost aici, mi-a zis te mai aştept mult?

I-am zis că a fost mai bine pentru mine aici aproape de casă, dânsul chiar a vrut să mă ia când aveam o perioadă mai delicată la Astra, când eram trimis la echipa a doua şi chiar şi atunci am vorbit şi mi-a zis că vrea să mă ia”, a spus Constantin Budescu pentru Orange Sport.

viewscnt
Articole similare