You are here:

Reacţia antrenorului de la Parma, Pecchia: ”Golul lui Man a fost frumos. Am fi putut marca mai mult”

Reacţia antrenorului de la Parma, Pecchia: ”Golul lui Man a fost frumos. Am fi putut marca mai mult”

Serie A

Comentarii

Antrenorul celor de la Parma, Fabio Pecchia (51 de ani), a tras concluziile după victoria echipei sale contra lui AC Milan, meci în care Dennis Man a marcat din nou.

Ce a concluzionat Pecchia, după victoria Parmei contra Milanului

Parma a învins-o pe AC Milan, scor 2-1, în etapa a doua din Serie A. 

Primul gol al ”cruciaţilor” fiind marcat de Dennis Man (2). Vicecampioana Italiei a revenit în joc prin Pulisic (66), dar Parma a obţinut prima victorie stagională cu golul lui Cancellieri (77).

La finalul meciului, antrenorul Parmei, Fabio Pecchia, a reacţionat şi a vorbit inclusiv despre golul lui Dennis Man. Românul este la a doua reuşită în două runde pentru ”cruciaţi”, după ce a înscris şi în etapa inaugurală cu Fiorentina.

”Prima repriză ar fi trebuit să se încheie cu 2-0. Am fi putut marca mai mult dacă am fi avut mai multă precizie. Multe situaţii au apărut nu doar pe contraatac, dar şi cu driblinguri rapide în spaţii înguste.

A fost un gol frumos (n.r. al lui Dennis Man), o fază superbă care a rezultat într-un gol. În prima repriză, am plimbat bine mingea, ne-am creat multe ocazii.

În a doua repriză, AC Milan a avut controlul, era logic să fie aşa, dar nu ne-am asumat prea multe riscuri. Rezultatul este o recompensă frumoasă pentru băieţi şi pentru ce au reuşit să facă”, a declarat Fabio Pecchia, după meci, potrivit Parma Live.

După două etape, nou-promovata Parma are patru puncte în elita fotbalului italian.

Afla mai multe despre: serie adennis manstranieriparmafabio pecchia 

viewscnt
Articole similare