Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia dinamoviştilor după 1-0 cu Gaz Metan: ”Scorul e mincinos. Şi noi ne aşteptam la cu totul altceva”

Reacţia dinamoviştilor după 1-0 cu Gaz Metan: ”Scorul e mincinos. Şi noi ne aşteptam la cu totul altceva”

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorii lui Dinamo s-au declarat mulţumiţi pentru cele trei puncte obţinute din meciul cu Gaz Metan, câştigat la limită, scor 1-0.

Reacţia dinamoviştilor după 1-0 cu Gaz Metan: ”Scorul e mincinos. Şi noi ne aşteptam la cu totul altceva”

Răzvan Grădinaru a dezvăluit că Gaz Metan se va desfiinţa la finalul sezonului şi s-a bucurat că a reuşit să scape de clubul medieşean şi să ajungă la Dinamo.

”Am avut multe ocazii, n-am reuşit să le fructificăm şi scorul e mincinos. E normal să ne certe. Şi noi ne aşteptam la cu totul altceva, dar până la urmă am luat cele trei puncte.

Gaz Metan nu va mai exista, e păcat. S-au pierdut bani aici, eu unul am pierdut bani. Sunt bucuros că am reuşit să plec. 

Ăsta nu e fotbal, e greu să te aperi 90 min şi să stai în jumătatea ta. Ne pare rău că a fost 1-0 pentru că şi noi ne aşteptam la cu totul altceva. 

Facem antrenamente mult mai grele. Ne pregătim pentru baraj, mai mult fizic. S-a văzut şi în seara asta, nu e nicio scuză. Suntem vinovaţi pentru că, chiar dacă am câştigat, e ruşinos să câştigi doar cu 1-0 împotriva lui Mediaş.

Ne pare rău. Ne axăm pe baraj pentru că şansele s-au dus la meciul cu Craiova”, a declarat Grădinaru.

Cătălin Carp, unicul marcator al meciului, a precizat că Dinamo a avut mai multe situaţii de a mai marca, dar este mulţumit cu cele trei puncte.

”Noi ni l-am făcut greu. Aţi văzut şi dumneavoastră că am avut o mulţime de ocazii, ce să facem? Principalul e că am luat trei puncte”, a completat Carp.

De asemenea, şi Cosmin Matei a afirmat că punctele obţinute sunt bune şi că Dinamo se pregăteşte pentru barajul de menţinere în Liga 1.

”Am avut mai multe ocazii de a înscrie. Din păcate n-am reuşit să mai înscriem şi a fost un scor la limită.

Antrenamentele făcute au fost pe măsură, au fost antrenamente mai dure. Încercăm să ajungem într-o formă cât mai bună. S-a văzut puţină oboseală în jocul nostru”, a adăudat şi Matei. 

Afla mai multe despre: dinamogaz metan 

viewscnt
Articole similare