Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia dură a suporterilor Universităţii Craiova după ce Alex Băluţă a ales-o pe FCSB. ”Am primit ameninţări, mesaje urâte”

Reacţia dură a suporterilor Universităţii Craiova după ce Alex Băluţă a ales-o pe FCSB. ”Am primit ameninţări, mesaje urâte”
Comentarii

Alex Băluţă (29 de ani) urmează să semneze un contract cu FCSB, veste pe care suporterii Universităţii Craiova nu au primit-o bine şi au reacţionat dur, provocând critici din partea jucătorului născut la Craiova.

FCSB şi Alex Băluţă au ajuns la un acord comun, iar jucătorul urmează să ajungă la echipa bucureşteană în cursul acestei săptămâni.

Alex Băluţă va ajunge la FCSB. Suporterii Universităţii Craiova au reacţionat. ”Am primit ameninţări, mesaje urâte”

Mijlocaşul ofensiv a vorbit despre negocierile cu echipa lui Gigi Becali, dar a oferit şi câteva detalii cu privire la interesul manifestat de Universitatea Craiova, fostul său club.

Băluţă a afirmat că tratativele cu Mihai Rotaru au rămas doar stadiul de discuţii, dar reacţia suporterilor olteni nu a fost cea mai potrivită la adresa jucătorului.

”Decizia am luat-o în mare parte şi da, probabil că urmează mâine, poimâine să semnez.

Sunt multe reacţii urâte, am primit şi ameninţări, multe mesaje urâte legate de familia mea, mă aşteptam la lucrurile acestea şi nu îi judec cu nimic pe suporteri, îi înţeleg şi sper ca şi ei să mă înţeleagă.

Primul gând a fost să revin acasă (n.r. la Universitatea Craiova) şi nu s-a putut realiza lucrul acesta, de ei am fost dorit, dar din alte parţi n-am fost dorit”, a declarat Băluţă, conform Pro TV.

În vârstă de 29 de ani, Alex Băluţă a jucat în ultimele trei sezoane la Puskas AFC, din Ungaria. La Universitatea Craiova a evoluat timp de patru ani (2014-2018), în 141 de meciuri, reuşind 28 de goluri şi 16 pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbalex balutauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare