Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Jurgen Klopp când a fost întrebat de Sadio Mane: ”E o plăcere să îl vezi jucând”

Reacţia lui Jurgen Klopp când a fost întrebat de Sadio Mane: ”E o plăcere să îl vezi jucând”

Liverpool

Comentarii

Jurgen Klopp a comentat posibila plecare a lui Sadio Mane de la Liverpool. Senegalezul este dorit de Bayern Munchen.

Înaintea finalei Ligii Campionilor, Jurgen Klopp a vorbit despre viitorul lui Sadio Mane alături de vicampioana Angliei.

În ultima vreme, s-au intensificat zvonurile cu privire la interesul manifestat de către cei de la Bayern Munchen pentru decarul de pe Anfield Road.

Reacţia lui Jurgen Klopp când a fost întrebat de Sadio Mane: ”E o plăcere să îl vezi jucând”

Astfel, în conferinţa de presă premergătoare duelului de la Paris, antrenorul lui Liverpool a fost chestionat cu privire la situaţia lui Sadio Mane, al cărui contract se încheie în vara anului viitor.

Jurgen Klopp a subliniat faptul că nu îl deranjează zvonurile din jurul elevului său, despre care a precizat că se află în cea mai bună perioadă a carierei.

"Sadio se află în forma vieţii lui. E o plăcere să îl vezi jucând. Nu mă interesează deloc zvonurile despre Bayern. Ştie cât de important este pentru noi, nu sunt îngrijorat.

E momentul greşit să vorbim despre asta. Indiferent unde va juca în sezonul viitor, va fi un jucător mare", a declarat Jurgen Klopp, citat de Liverpool Echo.

Sadio Mane a câştigat anul acesta Cupa Africii pe Naţiuni cu naţionala Senegalului şi a calificat-o la Campionatul Mondial din Qatar.

Cotat la 80 de milioane de euro, fotbalistul de 30 de ani a vorbit şi el în urmă cu câteva zile despre viitorul său, unul despre care a precizat că va fi lămurit după finala Ligii Campionilor.

"Ar fi special să câştigăm Liga Campionilor şi să ajungem la şapte trofee, dar la această întrebare, dacă voi rămâne sau nu, voi răspunde după finala Champions League", a adăugat senegalezul, potrivit Sky Sports News.

Mane a ajuns la Liverpool în 2016 de la Southampton. ”Cormoranii” plăteau circa 40 de milioane de euro în schimbul său.

Finala Ligii Campionilor, în direct pe Orange Sport 1, în comentariul lui Cosmin Băleanu şi Nicolae Dică

Liverpool şi Real Madrid îşi dau întâlnire în finala Ligii Campionilor sâmbătă, de la ora 22:00, pe ”Stade de France” din Paris, în direct pe Orange Sport 1. Cel mai tare duel al finalului de sezon va fi comentat de Cosmin Băleanu şi Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: kloppmaneliverpool 

viewscnt
Articole similare