Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Liviu Ciobotariu, după primul eşec al lui Sepsi în campionat: ”Nu ne-am găsit busola”. Probleme medicale pentru un titular

Reacţia lui Liviu Ciobotariu, după primul eşec al lui Sepsi în campionat: ”Nu ne-am găsit busola”. Probleme medicale pentru un titular

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul formaţiei Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu (52 de ani), a tras concluziile după primul eşec de echipa sa în campionat.

Sepsi OSK a suferit prima înfrângere din acest sezon în Superliga României.

Covăsnenii au pierdut pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa a noua din campionat.

Gazdele au deschis încă din secunda 50, când Lyes Houri i-a pasat în careu lui Jovan Markovic şi acesta a înscris. 

Francezul Houri a apărut şi la finalizare, în minutul 28, când a marcat pentru 2-0 cu un şut de la distanţă. 

Sepsi, care a fost dominată în prima repriză, a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 42, la golul lui Marius Ştefănescu, venit după o pasă a lui Safranko. 

În repriza secundă, oltenii nu şi-au putut mări avantajul, oaspeţii nu au fost în stare să egaleze, chiar dacă gazdele au jucat în zece oameni din minutul 59, după eliminarea lui Badelj.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a analizat jocul făcut de echipa sa şi nu a fost mulţumit, mai ales după ce aceasta a evoluat în superioritate numerică.

De asemenea, antrenorul lui Sepsi a vorbit şi despre accidentarea lui Bălaşa, schimbat la pauză.

”Am început foarte rău jocul. Nu neapărat că am primit rapid gol, dar ca exprimare în teren. Am stat departe de oameni, nu am avut agresivitate, nu ne-am găsit busola, presingul nu l-am făcut compact.

Cei de la Craiova, cu o calitate foarte bună, au pasat între linii şi ne-au marcat două goluri. Am echilibrat prin golul lui Ştef (n.r. Marius Ştefănescu).

Puteam pleca cu un punct, am jucat şi în superioritate, dar jocul a fost pierdut pe început de meci. N-am fost echipa de până acum!

Nu am mai fost echipa de până acum, nu am mai avut agresivitate, am pierdut foarte multe dueluri. Mergem înainte, campionatul este lung.

(n.r. despre schimbarea lui Bălaşa) A recidivat în locul în care a mai avut o problemă. Nu ştiu dacă e ruptură sau nu. Trebuie să facem un RMN să vedem.

Am schimbat sistemul, am jucat 4-4-2 romb, am riscat. Eu le-am cerut, dar nu ne-a ieşit. Când pierzi ai un sentiment de supărare, de frustrare, te gândeşti că puteai mai mult.

Pe mine m-a deranjat faptul că am început foarte slab jocul. Mi-aş fi dorit să ducem această invincibilitate cât mai mult, dar campionatul este lung. Important este să învâţăm din aceste greşeli”, a declarat Ciobotariu, după meci.

În urma acestui eşec, Sepsi ocupă locul 6, având 12 puncte după nouă etape.

Afla mai multe despre: sepsiliviu ciobotariusuperliga 

viewscnt
Articole similare