adplus-dvertising
You are here:

Reacţia Soranei Cîrstea după ce a reuşit să se califice în optimi la Australian Open: ”Nu ştiu când am fost ultima oară în această fază”

Reacţia Soranei Cîrstea după ce a reuşit să se califice în optimi la Australian Open: ”Nu ştiu când am fost ultima oară în această fază”

Tenis

Comentarii

Sorana Cîrstea a declarat, sâmbătă, după calificarea în optimi la Australian Open, că este bucuroasă că a reuşit să ajungă în această fază a competiţiei, mai ales că rusoaica Anastasia Pavliucenkova, pe care o cunoaşte de când avea 14 ani, este o adversară foarte dificilă.

Ea le-a mulţumit fanilor care au susţinut-o la meciul de pe Rod Laver Arena.

"Mulţumesc că aţi stat atât de târziu, cred că este aproape miezul nopţii (n.r. ora Australiei), vă mulţumesc că v-aţi petrecut sâmbăta cu mine. Mă bucur că sunt iar în optimi aici, nu ştiu când am fost ultima oară, eu încerc să mă concentrez doar pe teren, să joc ca şi cum ar fi primul tur.

Cu Anastasia ne cunoaştem de când avem 14 ani, cu ea trebuie să fii foarte atentă şi inteligentă. Sunt bucuroasă că am putut câştiga, este o adversară foarte dificilă", a declarat Cîrstea după meci.

Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, s-a calificat în optimile de finală la Australian Open, după ce a trecut de Anastasia Pavliucenkova din Rusia, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10.

Sorana  s-a impus cu scorul de 6-3, 2-6, 6-2, după o oră şi 42 de minute.

În optimi, Cîrstea va evolua contra polonezei Iga Swaitek, a şaptea favorită şi locul 9 mondial. Va fi o întâlnire în premieră între cele două sportive/

Cîrstea mai ajunsese în optimi la Australian Open şi în 2017.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 328.000 de dolari australieni (207.000 de euro) şi cu 240 de puncte. WTA.

În optimi la Australian Open este calificată şi Simona Halep, care va evolua cu franţuzoaica Alize Cornet.

viewscnt
Articole similare