Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţie dinspre FCSB, după ce fanii au răbufnit la adresa plecării lui Compagno: ”Oamenii nu înţeleg” | EXCLUSIV

Reacţie dinspre FCSB, după ce fanii au răbufnit la adresa plecării lui Compagno: ”Oamenii nu înţeleg” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrea Compagno este istorie pentru FCSB. Fostul atacant al roş-albaştrilor a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali şi a semnat în prima ligă din China, deşi în urmă cu un sezon a fost golgheterul bucureştenilor.

Mihai Stoica nu a sesizat absenţa lui Compagno din atac: ”Nu e niciun dor”

Preşedintele CA al FCSB a declarat că absenţa lui Andrea Compagno din atacul roş-albastru nu s-a simţit, nici la victoria cu Hermannstadt (4-0), nici la cea din Bănie cu Universitatea Craiova (3-0), deoarece ceilalţi jucători de profil ofensiv s-au descurcat foarte bine.

Pentru a-şi susţine opinia, Mihai Stoica a reamintit de sezonul ”UEFAntastic”, în care FCSB nu a avut un vârf veritabil din cauza accidentărilor.

”Nu am sesizat la 4-0 şi nici la 3-0, că tot fără Compagno eram. Oamenii nu înţeleg, nu e niciun dor. În 2004-2006 ştii ce lot am avut? Mai taie vreo trei buni de acum. În atac nu aveam pe nimeni, a căzut Victoraş Iacob şi puteam să jucăm ce voiam noi cu Oli (n.r. Cosmin Olăroiu). Neaga a plecat în prima jumătate din 2004-2005.

Poftim, 2005-2006, că ăla a fost cel mai bun sezon al unei echipe din istoria recentă a fotbalului românesc. Aveam în dreapta Bănel, Opriţa, apoi Boştină, Cristocea şi Dică în mijloc”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Andrea Compagno a marcat 20 de goluri în 55 de meciuri pentru FCSB. În 2022, Gigi Becali i-a plătit 1.500.000 de euro lui Adrian Mititelu în schimbul atacantului italian.

  • În prezent, Compagno evoluează pentru TJ Jinmen Tiger şi este cotat de Transfermarkt la 2.300.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnomihai stoica 

viewscnt
Articole similare