Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

REGULAMENTUL CAMPANIEI ”Câştigă invitaţii la Summer Well”

REGULAMENTUL CAMPANIEI ”Câştigă invitaţii la Summer Well”

Diverse

Comentarii

REGULAMENTUL CAMPANIEI “Câştigă invitaţii la Summer Well”

1. ORGANIZATORUL SI REGULAMENTUL CAMPANIEI

Loteria publicitara “Câştigă inviaţii la Summer Well” („Campania”) este organizată de Orange Romania S.A. (denumită în continuare „Organizatorul”), o societate din România, cu sediul social în Bucuresti, . , înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/10178/1996, CUI 9010105, cod de înregistrare în scopuri de TVA RO9010105, capital social subscris şi vărsat 93.596.732, 50 lei reprezentată de de Liudmila Climoc, in calitate în calitate de Director Executiv.

1.1. Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile prezentului regulament (denumit în continuare „Regulament”).


1.2. Prezentul Regulament de participare/desfăşurare poate fi consultat pe site-ul oficial al Organizatorului la adresa:
1.3. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, orice astfel de modificare urmând să intre în vigoare ulterior datei la care a fost adusă la cunoştinţa publicului prin intermediul aceloraşi canale de comunicare prin care Regulamentul a fost făcut public anterior.
1.4. Prezenta Campanie este organizată şi se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale referitoare la desfăşurarea loteriilor publicitare, astfel cum sunt acestea reglementate de Ordonanţa Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi a serviciilor de piaţă (republicată) şi are ca scop promovarea magazinului online Orange. 

2. LOCUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

2.1. Campania este organizată şi se va desfăşura pe teritoriul României.

3. DURATA CAMPANIEI

5.1.
3.
3.1. Campania se desfasoara in perioada 14 - 18 iulie 2022 (denumită în continuare “Perioada Campaniei”), cu respectarea prevederilor prezentului Regulament.

4. CONDIŢII DE PARTICIPARE

4.
4.1. La prezenta Campanie poate participa orice persoană fizică, cetatean roman cu domiciliul sau resedinta fiscala in Romania, având capacitate deplină de exerciţiu, cu vârsta de peste 18 ani şi care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:

  • raspunde provocarii lansate (prin adaugarea unui comentariu cu numele marcatorului primului gol din noul sezon al Superligii, editia 2022-2023 si in care eticheteaza persoana care ii va insoti la festiva) pe pagina de Facebook a Organizatorului in cadrul postarii Campaniei, in conditiile prezentate din prezentul Regulament;
  • pentru a participa este necesar să aiba un cont de Facebook activ. Iar pentru ca participarea să fie valida, se poate utiliza un singur cont de Facebook, cu nume real, indiferent câte conturi deţine utilizatorul;
  • este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum este reglementat in prezentul Regulament;

4.2. Persoanele care îndeplinesc condiţiile specificate la art. 4.1. de mai sus (denumite în continuare în mod colectiv „Participanţi”, în mod individual „Participant”), trebuie să fie rezidenţi sau să aibă domiciliul fiscal în România.

4.3. Angajaţii Organizatorului nu pot participa la Campanie.

4.4. Campania se desfasoara dupa cum urmeaza:

  • Pe 14 iulie 2022, Organizatorul va posta pe pagina oficiala de Facebook a Orange Sport concursul.
  • Participantii vor lasa un comentariu la postarea Campaniei in care scrie primul marcator din noul sezon al Superligii si eticheteaza prietenul alaturi de care vor sa mearga la festivalul Summer Well.

5. PREMII

5.1. În cadrul Campaniei, Organizatorul oferă în total 2 premii (denumite în continuare „Premiile”), fiecare premiu constand in 2 abonamente nominale  (unul pentru castigator si unul pentru un insotitor) la evenimentul Summer Well, din perioada 12-14 august, Bucureşti, abonament ce permite accesul în toate zilele de festival din perioada 12-14 august.

5.2. Valoarea comercială totală maximă a Premiilor acordate în cadrul prezentei Campanii este...

5.3. Premiile se vor acorda conform condiţiilor specificate în prezentul Regulament.

5.4. Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii şi nici nu se poate acorda contravaloarea acestora în bani.

5.5. Un Participant poate fi desemnat câştigator o singura data pe perioada Campaniei.

5.6. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiul câştigat, acesta va pierde dreptul de a i se atribui premiul.

6. MECANISMUL DE DESEMNARE A CÂŞTIGĂTORILOR

6.1. Participanţii trebuie să scrie in comentariul postării de pe contul de Faceboo Orange Sport numele jucatorului care va marca primul gol din noul sezon al Superligii, editia 2022-2023 si sa eticheteze persoana care ii va insoti la festival. Organizatorul va selecta toate răspunsurile corecte cu numele primului marcator din noul sezon al Superligii, editia 2022-2023. Daca exista mai mult de doua raspunsuri corecte, castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, in cadrul emisiunii Sport Report, editia de marti, 19 iulie, ora 21:00 (trebuie confirmată). 

6.2. In cazul in care Participantii castigatori nu raspund la mesajele private de pe Facebook ale consultantilor Organizatorului in termenele prevazute in prezentul Regulament, sunt in imposibilitatea de a se prezenta pentru verificarea identitatii si pentru semnarea procesului verbal de acceptare a premiului in termenele comunicate (boala, forta majora, caz fortuit sau alte evenimente asemanatoare) sau in cazul in care refuza sa intre in posesia Premiului, Organizatorul va acorda premiul rezervei care indeplineste conditiile, conform procedurii de acordare descrise in prezentul Regulament.

6.3. După determinarea Participanţilor câştigători, se verifică îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate, astfel cum sunt acestea detaliate la secţiunea 7 din Regulament. În cazul în care condiţiile de eligibilitate nu sunt îndeplinite de către un Participant câştigător, se va verifica îndeplinirea aceloraşi condiţii pentru câştigătorul de rezervă. Procesul va continua până la validarea câştigătorilor.

7. CONDIŢII DE ELIGIBILITATE

7.1. Participanţii declarati câştigători în conformitate cu prevederile secţiunii 6 din prezentul Regulament, trebuie să îndeplinească următoarele condiţii de eligibilitate pentru a fi validaţi câştigători:

  • să îndeplinească toate condiţiile de participare, astfel cum sunt detaliate la secţiunea 4 din prezentul Regulament;
  • comunicarea cu Participantul câştigător să fie posibilă în termenele menţionate în prezentul Regulament;

7.2. În cazurile în care Participantul câştigător nu îndeplineşte condiţiile de eligibilitate, astfel cum sunt acestea detaliate în art. 7.1. de mai sus, acesta va fi descalificat.

7.3. Folosirea unor metode care sunt create pentru a produce un avantaj nedrept unor participanti da dreptul Organizatorului de a descalifica respectivul Participant, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz. Prin urmare, in cazul in care Organizatorul are indicii asupra faptului ca un Participant se angajeaza sau incearca sa se angajeze fraudulos, ilegal sau necinstit in Campanie, inclusiv, dar fara a se limita, la angajarea in orice activitate sau orice manipulare a acestuia, Organizatorul este indreptatit sa ia masurile adecvate si va avea dreptul sa descalifice respectivul participant din Campanie, indiferent de rezultatul incercarii

8. PROCEDURA DE ACORDARE A PREMIILOR

8.1. Organizatorul va contacta Participantii câştigători a doua zi după ce s-a efectuat desemnarea pentru a-i furniza detalii despre condiţiile necesare pentru acordarea şi înmânarea Premiului conform prezentului Regulament.

8.2. Contactarea Participantilor câştigători se va efectua prin mesaj privat pe contul de Facebook cu care s-au inscris in cadrul Campaniei. Mesajul va fi transmis de un angajat Orange Sport.
 
8.3. În cazul în care Participantii câştigători nu vor răspunde la mesajul trimis de Organizator în decurs de 4 ore de la momentul transmiterii acestui mesaj, atunci Participantii vor fi declarati necâştigători şi se va trece la contactarea Participanţilor câştigători de rezervă.

8.4. Organizatorul îşi declină orice raspundere în situaţia în care Participantii câştigători nu răspund la mesajele private de pe Facebook transmise de consultanţii Orange de contul oficial de Facebook al Orange Romania indiferent de motiv sau pentru orice situaţii în care acestia nu vor putea fi contactati în termenele menţionate în prezentul Regulament.
8.5. Participantii câştigători vor fi rugati să furnizeze informaţii detaliate: numele sau complet, data nasterii si adresa de e-mail. Aceste date trebuie să coincidă cu cele din buletinul/cartea de identitate care vor fi prezentate de catre Participant în original, la momentul semnării procesului verbal de predare a Premiului. Suplimentar, participanţii câştigători vor indica numele complet al însoţitorului. Prin transferarea acestor date cu caracter personal către Orange, participanţii câştigători declară că deţin consimţământul acestuia.
8.6. Participantii câştigători vor primi detalii de la Organizator cu privire la locaţiile unde se pot prezenta pentru verificarea documentului de identitate în original si semnarea unui proces verbal de înmânare a Premiului. O locaţie diferită de cele indicate de Organizare nu este acceptată.

8.7. Participantii câştigători se vor prezenta la locaţia indicată de Organizator în maximum 2 zile de la comunicarea acestei locaţii cu toate documentele solicitate pentru verificarea identităţii, validarea ca Participant câştigător si semnarea unui proces verbal de acceptare a Premiului.

9. RĂSPUNDERE

9.1. Prin participarea la Campanie, toţi Participanţii sunt de acord şi se obligă să respecte termenii şi condiţiile stabilite prin prezentul Regulament.

9.2. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea în cazul niciunei situaţii ce determină imposibilitatea participării la Campanie ca urmare a unor restricţii de natură tehnică sau a altor limitări specifice serviciilor GSM, ca de exemplu, dar fără a se limita la imposibilitatea de a accesa contul personal de Facebook al Participantului.

9.3. Participantul este singurul răspunzător pentru următoarele:

  • acurateţea datelor furnizate Organizatorului, incluzând dar fără a se imita la: nume complet, data nasteriii, alte date cu caracter personal declarate în cadrul Campaniei având drept scop participarea, validarea şi înmânarea premiului în cazul Participanţilor câştigători. Drept urmare, Organizatorul nu poate fi considerat responsabil pentru descalificarea Participantului ca urmare a furnizării de informaţii eronate;
  • respectarea conditiilor de participare;
  • posibilele dispute cu privire la drepturile deţinute asupra contului de Facebook utilizat în cadrul Campaniei si/sau a materialelor postate;
  • imposibilitatea unui Participant câştigător de a intra în posesia premiului din motive independente de Organizator.

10. MODIFICAREA REGULAMENTULUI
 
10.1. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament sau de a suspenda/ întrerupe/ prelungi oricând desfăşurarea acestei Campanii, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoştinţa publicului înainte de data la care va intra în vigoare.  

10.2. Orice modificare adusă prezentului Regulament va face parte integrantă din acest Regulament. Modificările urmează să producă efecte la data publicării lor pe pagina de internet a Organizatorului, în secţiunea dedicată Campaniei.

10.3. Organizatorul nu îşi asuma nici un fel de răspundere pentru luarea la cunoştinţă de către Participanţi a modificărilor, cât timp acestea sunt afişate pe pagina de internet a Campaniei.

10.4. În situaţia în care Campania este întreruptă/ suspendată, Organizatorul va acorda premiile câştigătorilor desemnaţi până la data suspendării sau întreruperii, în conformitate cu prezentul Regulament.

11. PUBLICITATE

11.1. Participarea la Campanie implică acordul Participanţilor câştigători ca numele lor să poată fi publicate conform prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor şi a serviciilor de piaţă (republicată).

12.  RECLAMAŢII ŞI LITIGII

12.1. Orice reclamaţie care are legatură cu desfăşurarea Campaniei va fi adresată în scris Organizatorului, la adresa sediului social specificată în prezentul Regulament sau prin e-mail la adresa reclamatii@orange.ro în termen de cel mult 5 (cinci) zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

12.2. Eventualele reclamaţii vor cuprinde în mod obligatoriu datele de identificare ale Participantului, precum şi motivele de fapt care stau la baza reclamaţiei.

12.3. Eventualele litigii apărute între Organizator şi Participanţii la Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecatoreşti competente din Bucureşti.

13. TAXE, IMPOZITE ŞI ALTE CHELTUIELI

Organizatorul se obligă să calculeze şi să vireze impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători, în conformitate cu Codul Fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, orice alte obligaţii de natură fiscală sau de orice altă natură în legatură cu acestea revenind în exclusivitate câştigătorilor.

Prin simpla participare la Concurs, castigatorii declara ca sunt de acord cu mecanismul de impozitare aplicat de Organizator.


Orange Romania S.A.

Liudmila Climoc
Director Executiv




Anexa nr. 1 la Regulamentul Oficial al Campaniei
Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Orange Romania – operatorul de date cu caracter personal

Orange România, cu sediul în  Europe House, Blvd. Lascăr Catargiu nr. 47-53, Sector 1, cod poştal 010665,Bucuresti, România,  J40/10178/1996, Cod Unic de Inregistare: 9010105 ca organizator al Campaniei, este operator de date cu caracter personal şi prelucrează datele cu caracter personal într-un mod confidenţial, sigur şi transparent.

2. Orange Romania vă pune la dispoziţie o adresă dedicată pentru orice cereri sau întrebări legate de modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate

Pentru orice întrebare referitoare la datele personale sau pentru exercitarea drepturilor legale, participanţii pot utiliza adresa dedicată dpo@orange.ro,precizand in solicitare numele campaniei publicitare „Câştigă invitaţii la Summer Well”. Alternativ, orice cereri cu privire la datele personale se pot adresa şi prin poştă la adresa Blvd. Lascăr Catargiu, nr. 47-53, sector 1, cod poştal 010665, Bucureşti, România, în atenţia Responsabilului cu Protecţia Datelor Orange România si precizand numele campaniei publicitare.

Toate mesajele vor primi răspuns în termenul stabilit conform prevederilor legale (avându-se în vedere şi posibilităţile tehnice de implementare a solicitărilor primite).

3. Categorii de date cu caracter personal procesate în cadrul Campaniei

În cadrul Campaniei, Societatea va colecta de la Participanţi următoarele categorii de date cu caracter personal:

  • datele de contact, cum ar fi numele, prenumele castigatorului, adresa e-mail, data naşterii şi/sau altele, numele contului de Facebook
  • date de indentificare ale însoţitorului: numele şi prenumele
  • date necesare pentru derularea Campaniei şi completarea procesului-verbal de predare a premiilor (CNP), conform legislaţiei specifice aplicabile.
  • De asemenea, Societatea va colecta de la însoţitorii Participanţilor câştigători date cu caracter personal necesare atribuirii premiilor.

Refuzul de a furniza datele personale sau de a adera la condiţiile Regulamentului reprezintă neparticiparea în Campanie sau în cazul Participanţilor câştigători declararea lor ca necâştigători.

4. Datele cu caracter personal sunt prelucrate exclusiv în scopul derulării Campaniei

Datele cu caracter personal ale Participanţilor la Campanie vor fi prelucrate de către Orange Romania, în calitate de organizator, direct sau prin intermediul partenerilor implicaţi în Campanie în vederea: organizării şi desfăşurării Campaniei; desemnării şi validării câştigătorilor; atribuirii premiilor şi îndeplinirii obligaţiilor fiscale şi contabile aferente organizatorilor de campanii promoţionale. Totodată, Orange Romania va face publice datele câştigătorilor prin orice mijloace de comunicare, cum ar fi de exemplu platforme publice de socializare sau orice alte materiale publicitare.

Participanţii iau la cunoştinţă că Orange România, în calitate de organizator al Campaniei „Câştigă invitaţii la Summer Well” nu este răspunzător pentru conţinutul publicat de către aceştia pe reţeaua de socializare Facebook , pe pagina de concurs şi la postarea indicată pentru participare.

De asemenea, Participanţii iau la cunoştinţă că deţin calitatea de utilizatori ai platformei on-line Facebook,  care funcţionează independent de organizatorul Campaniei şi care poate avea propiile notificări, declaraţii şi politici de confidenţialitate. Orange România recomandă Participanţilor utilizatori ai platformei menţionate să se informeze pentru a înţelege aceste politici proprii platformei, inclusiv modalitatea în care le pot fi prelucrate datele personale în legătură cu acea platformă. Organizatorul nu este responsabil pentru conţinutul platformei care nu îi aparţin sau care nu sunt gestionate de către acesta sau pentru utilizarea sau practicile referitor la confidenţialitate ale numitei platforme.

Organizatorul Orange România este angajat în practicile sau politicile de confidenţialitate ale acestei platforme terţe, precum şi în propriile reguli interne privind mediile de socializare şi această informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, aşadar vă îndrumăm să citiţi politicile de confidenţialitate aplicabile, termenii de utilizare şi informaţiile aferente privind modul în care datele personale sunt utilizate în cadrul platformei Facebook.

5. În calitate de Participant la Campanie, aveţi drepturi specifice cu privire la datele dvs. cu caracter personal

Cu excepţia cazului în care legea prevede altfel, aveţi următoarele drepturi:

  • dreptul de acces, respectiv dreptul de a obţine o confirmare din partea noastră că prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, precum şi accesul la acestea şi furnizarea de informaţii despre modul de prelucrare;
  • dreptul la rectificare care se referă la corectarea fără întârzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte şi/sau la completarea datelor incomplete;
  • dreptul la ştergere/dreptul de a fi uitat, adică dreptul de vă şterge fără întârzieri nejustificate datele cu caracter personal colectate, în cazul în care aceste date nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate şi nu există alt temei juridic pentru prelucrare, datele au fost colectate ilegal sau datele trebuie şterse pentru respectarea unei obligaţii legale;
  • dreptul la restricţionarea prelucrării, care se aplică în cazul în care (i) dumneavoastră contestaţi exactitatea datelor cu caracter personal, (ii) prelucrarea este ilegală şi vă opuneţi ştergerii datelor cu caracter personal solicitând în schimb restricţionarea prelucrării, (iii) nu mai avem nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar dumneavoastră le solicitaţi pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă, (iv) v-aţi opus prelucrării pentru intervalul de timp în care se verifică dacă interesele noastre legitime în prelucrarea datelor cu caracter personal prevalează asupra drepturilor dumneavoastră;
  • dreptul de a vă opune prelucrării, cu excepţia cazului în care demonstrăm că avem motive legitime pentru a prelucra datelor dumneavoastră, motive care prevalează asupra intereselor, drepturilor şi libertăţilor dumneavoastră sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă;
  • dreptul de portabilitate, respectiv dreptul dumneavoastră de a primi datele cu caracter personal, pe care ni le-aţi furnizat în scopurile indicate în prezenta, într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat, precum şi dreptul de a trimite aceste date unui alt operator;
  • dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Protecţiei Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP);
  • dreptul la o cale de atac judiciară eficientă împotriva operatorului în cazul în care considerati că drepturile de care beneficiaţi au fost încălcate ca urmare a prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal fără a se respecta dispoziţiile legale în materie;
  • dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorităţi de supraveghere care vă vizează;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, inclusiv profilarea, care produce efecte juridice asupra dumneavoastră sau vă afectează în mod similar, cu excepţia cazului în care o astfel de prelucrare este necesară sau permisă de lege.

6. Datele cu caracter personal pot fi dezvăluite de către Orange Romania către partenerii implicaţi în Campanie sau către alte persoane autorizate

Orange Romania poate comunica datele personale ale Participanţilor unor terţe părţi numai în următoarele situaţii:

  • Afiliaţi: datele personale pot fi comunicate societăţilor afiliate în scopuri de afaceri legitime,
  • Furnizori de servicii: Orange România poate contracta furnizori de servicii, agenţi sau antreprenori care să asiste societatea în derularea Campaniei. Orange Romania solicită acestor terţe părţi să respecte toate legile aplicabile privind protecţia datelor şi cerinţele de securitate referitoare la datele personale ale participanţilor prin încheierea unui acord scris,
  • Consultanţi sau parteneri externi Orange România care oferă asistenţă societăţii,
  • Autorităţi publice: Orange România poate comunica datele Clientului în cazul în care i se impune acest lucru prin lege sau în cazul în care consideră, de bună credinţă, că respectiva divulgare este necesară în mod rezonabil pentru derularea corespunzătoare a obligaţiilor fiscale, proceselor juridice, investigaţiilor sau pentru a răspunde la orice reclamaţii.

7. Protecţia datelor cu caracter personal aparţinând copiilor sau altor persoane

Întrucât la Campanie pot participa exclusiv persoanele fizice cu vârsta de minim 18 ani la data începerii Campaniei, nu vor fi prelucrate şi stocate date aparţinând persoanelor cu vârsta mai mica de 18 ani.

8. Orange România a aplicat măsuri de siguranţă adecvate pentru a garanta siguranţa datelor personale ale participanţilor şi a implementat şi durate specifice pentru ca datele personale să fie păstrate atât cât este necesar pentru îndeplinirea scopului declarat

Securitatea datelor: pentru a garanta siguranţa datelor personale, Orange Romania a implementat o serie de măsuri de securitate care sunt în conformitate cu standardele industriale general acceptate în acest sens. Aceste mijloace de protecţie nu acoperă acele date personale pe care Participanţii aleg să le comunice în spaţii publice online sau offline.

Păstrarea datelor: Datele cu caracter personal ale Participanţilor declaraţi necâştigători vor fi stocate de către Orange Romania pe perioada desfăşurării Campaniei, respectiv până la validarea câştigătorilor.

Participanţii au posibilitatea de a şterge oricând comentariile postate pe pagina de Facebook a Organizatorului în cadrul postărilor Campaniei sau de a cere Organizatorului ştergerea acestora.

Datele cu caracter personal ale câştigătorilor vor fi stocate de către Orange Romania conform prevederilor legale aplicabile în materie financiar-contabilă sau cât este necesar pentru a răspunde unei reclamaţii sau a ne apăra în cazul unei litigiu.

La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Orange Romania va şterge/distruge aceste date de pe mijlocele de prelucrare şi stocare într-un mod sigur.

9. Modificarea politicii de prelucrare a datelor cu caracter personale

Societatea are dreptul de a modifica prezenta Anexa nr. 1 la Regulament oricând pe durata desfăşurării Campaniei. Orice astfel de modificare va fi publicată pe site-ul Societăţii şi/sau al Campaniei, respectiv va fi adusă la cunoştinţa Participanţilor prin aceleaşi mijloace prin care au fost încunoştinţate cu privire la regulament/campanie promoţională.

Afla mai multe despre: concurs 

viewscnt
Articole similare