Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Renunţă la FCSB? Unde a început Gigi Becali să investească masiv: ”Chiar dă foarte mulţi bani”. EXCLUSIV

Renunţă la FCSB? Unde a început Gigi Becali să investească masiv: ”Chiar dă foarte mulţi bani”. EXCLUSIVgalerie foto

Diverse

Comentarii

Gigi Becali ar putea renunţa la FCSB după ce şi-a făcut planurile pentru senectute. De atlfel, omul de afaceri cheltuieşte foarte mulţi bani pentru a-şi atinge obiectivul.

În ultimul an, Gigi Becali a tot repetat că îşi doreşte să se implice cât mai puţin la FCSB şi să-şi vadă liniştit de planurile pe care şi le-a făcut pentru bătrâneţe.

Gigi Becali investeşte serios în această perioadă pentru a-şi duce planul la bun sfârşit.

Ce se va întâmpla cu FCSB? Gigi Becali are alte planuri în care investeşte

Bun prieten cu Gigi Becali, Dumitru Dragomir a vorbit despre planurile pe care şi le-a făcut patronul FCSB. Omul de afaceri din Pipera ar putea renunţa la FCSB pentru a-şi vedea de scopul pe care şi l-a impus pentru anii următori.

Dumitru Dragomir susţine că Gigi Becali a investit sume foarte mari în ridicarea unei mănăstiri în judeţul Vâlcea. Patronul FCSB vrea să se retragă aici peste câţiva ani şi să renunţe la stilul de viaţă pe care-l duce în prezent.

”El şi-a propus să ajungă în Rai, să-l întâlnească pe Domnul Nostru Isus Hristos şi să-i spună ce a făcut el pe Pământ. Deocamdată însă nimeni nu a văzut Raiul. Dar iadul sigur.  E chiar aici, pe Pământ.

Ştiu că el la un moment dat vrea să se retragă la o mănăstire. Undeva prin Vâlcea. Acolo construieşte el. O să merg şi eu cu el să văd ce face acolo.

O să merg cu el să joc table acolo, pentru că eu nu vreau să ajung neapărat în Rai, dar vreau să văd Raiul pe Pământ, pe care-l construieşte Gigi în Vâlcea. Şi nu sunt ironic. Chiar dă foarte muţi bani”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Gigi Becali, investiţii masive într-o mănăstire din judeţul Vâlcea

În vara lui 2020, Gigi Becali a cumpărat aproximativ 30 de hectare de teren format din fâneţe şi păduri, într-o zonă izolată din judeţul Vâlcea, pe raza localităţii Olăneşti.

Aici, patronul FCSB ridică o mănăstire de călugări, pe care să o transforme într-un fel de Athos românesc, unde accesul femeilor este interzis.

De altfel, pe drumul de acces către proprietatea cumpărată de Gigi Becali au fost deja instalate pancarte cu mesajul ”Accesul interzis femeilor!”.

”Va fi aşa, un fel de orăşel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi şi găini, dar cocoşi, deci nu de sex feminin.

Femeile şi bărbaţii nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbaţii. Sigur, turiştii bărbaţi vor merge la călugări, femeile la maici”, a spus Gigi Becali, într-o declaraţie făcută pentru Libertatea.

AUTOR: Răzvan Ionaşcu

 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare