Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Replica tranşantă a lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a declarat că a ajutat-o pe Viitorul să scape de retrogradare, în celebrul meci din 2013

Replica tranşantă a lui Gică Hagi după ce Gigi Becali a declarat că a ajutat-o pe Viitorul să scape de retrogradare, în celebrul meci din 2013

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a reacţionat după ce Gigi Becali a afirmat că a ajutat-o pe Viitorul (n.r. în prezent Farul) să scape de retrogradare, în 2013.

Gigi Becali a surprins din nou după ce a declarat că, în 2013, i-a dat ordin lui Laurenţiu Reghecampf să nu introducă prima echipă într-un meci cu Viitorul, pe final de sezon.

Echipa lui Gică Hagi se bătea atunci pentru evitarea retrogradării şi punctele câştigate atunci cu FCSB au ajutat-o să rămână în prima ligă.

Reacţia lui Gică Hagi după declaraţiile lui Gigi Becali

În replică, Gică Hagi a ieşit cu un comunicat oficial în care transmite clar că niciodată n-a avut vreo discuţie cu Gigi Becali despre meciurile dintre Farul şi FCSB.

Acţionarul majoritar al Farului Constanţa a fost foarte deranjat de afirmaţiile făcute de Gigi Becali şi a subliniat că Viitorul n-a avut niciun fel de legătură cu ceea ce a declarat patronul FCSB.

”- Doresc să clarific public, încă o dată, aşa cum am făcut-o şi în alte rânduri, că între mine şi Gigi Becali sau între reprezentanţii celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ şi vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuţie care să afecteze integritatea competiţiei !

- Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă.

- În sport mereu este un învingător şi un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câştigate numai pe teren.

- În rest, tot ce s-a scris şi s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculaţii !

Cu stimă, Gheorghe Hagi!”, se arată în comunicatul emis de Gică Hagi.

Ce a declarat Gigi Becali despre meciul din 2013, cu Viitorul

În finalul sezonului 2012-2013, FCSB era deja campioană, în timp ce Viitorul se bătea pentru evitarea retrogradării. Partida s-a încheiat cu victoria constănţenilor cu 5-2, rezultat care i-a ajutat să se salveze de la retrogradare.

Laurenţiu Reghecampf a folosit atunci o echipă improvizată, cu multe rezerve, motiv pentru care au existat foarte multe discuţii despre acea partidă.

Acum, la 9 ani distanţă, în contextul meciului FC Voluntari - FCSB, Gigi Becali a dat exemplu acea partidă în care susţine că l-a ajutat pe Gică Hagi să scape de retrogradare.

Afirmaţiile făcute acum de Gigi Becali vin în condiţiile în care FC Voluntari este susţinută din umbră de Florentin Pandele, finul lui Gigi Becali, de la care patronul FCSB avea pretenţia să nu-l încurce în drumul spre titlu.

"Dacă va fi VAR, în sezonul următor, nu mai poate face CFR aşa ceva. Nu mai merge hoţia. N-au ce să mai facă. Dacă finul meu (n.r. Florentin Pandele), care cred că mă iubeşte, eu îl iubesc pe el, când a fost vorba de interes, a făcut împotriva mea. Oamenii ăştia fac şi împotriva dragostei. Când a fost cu Gică Hagi, în 2012, de retrograda Farul, Reghecampf făcea pe nebunul. Eu am zis că aia e echipa care trebuie să intre în teren. Reghe a zis că-şi dă demisia şi i-am zis să o facă.

El făcea figuri, a zis că nu vrea să bage echipa de care i-am zis eu, dar am zis că eu îl ajut pe naşul meu, poate Reghe să facă ce vrea. Cum să-mi spună Hagi ceva? El nu mi-a zis nimic înainte, dar am vrut eu să-l ajut pe naşul meu. Am băgat copiii, a bătut naşul meu cu 5-2 şi l-am ajutat.

M-am dat peste cap şi l-am ajutat pe naşul meu să nu retrogradeze. I-am zis clar lui Reghecampf să bage echipa aia cu copiii. Cum să fac ceva împotriva naşului meu? Înseamnă că sunt criminal. Nu mai pleci în Grecia (n.r. despre Pandele).

Îi chemi pe Bălănescu şi pe ăia care nu te ascultă şi le zici: <<Bă, asta e echipa. Nu ca să-l ajut pe naşul meu, dar că jucăm în finala Cupei României>>" , a declarat Gigi Becali la Pro Arena, într-o declaraţie făcută luni, 16 mai.

De remarcat că Gigi Becali n-a susţinut că a ajutat-o atunci pe Farul în urma unei discuţii cu Gică Hagi, ci a lăsat de înţeles că a făcut acest lucru din propria iniţiativă.

Afla mai multe despre: gica hagi 

viewscnt
Articole similare