Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reproşurile lui Lincar după ce U Cluj a ajuns la un pas în Liga 1: ”Mi-aş fi dorit să fie 3 sau 4 la 0”. Ce spune de eliminarea lui Ely Fernandes: ”Un fault stupid”

Reproşurile lui Lincar după ce U Cluj a ajuns la un pas în Liga 1: ”Mi-aş fi dorit să fie 3 sau 4 la 0”. Ce spune de eliminarea lui Ely Fernandes: ”Un fault stupid”

U Cluj

Comentarii

Erik Lincar a reacţionat după ce U Cluj a învins-o pe Dinano în duelul pentru Liga 1.

U Cluj a câştigat cu Dinamo, scor 2-0, în prima manşă din barajul de promovare/menţinere în Liga 1.

Astfel, gruparea din Ardeal are prima şansă de a accede în eşalonul numărul unu fotbalistic din România.

Erik Lincar, plin de reproşuri după ce U Cluj a ajuns la un pas în Liga 1: ”Mi-aş fi dorit să fie 3 sau 4 la 0”. Ce spune de eliminarea lui Ely Fernandes: ”Un fault stupid”

La finalul meciului, Erik Lincar a fost mulţumit că echipa sa a marcat în inferioritate numerică. Ely Fernandes a fost eliminat în minutul 72 pentru cumul de cartonaşe galbene.

Totuşi, antrenorul clujenilor şi-a arătat dezamăgirea cu privire la faptul că elevii săi nu au fost mai eficienţi în faţa porţii la marile ocazii pe care le-au avut.

”E prima repriză, mai avem o repriză la Bucureşti, de 95 de minute, 100 de minute. Sper să fim la fel de motivaţi, de luptători, cum am fost în seara asta, chiar dacă nu a fost la cel mai înalt nivel calitatea în unele momente.

Am avut două ocazii enorme, monumentale, singur cu portarul, am ratat. Mi-aş fi dorit ca scorul să fie 3 sau 4 la 0, pentru că am avut şanse. E adevărat că şi Dinamo a lovit de două ori bara. Dacă vom promova, o vom face prin grup şi prin muncă.

Şi ei au avut atitudine, dar în fotbal sunt momente şi momente. Astăzi am avut şansa să marcăm primii, ceea ce a fost important. Am avut şi şansă pe final de joc, că am marcat în 10 oameni contra unei echipe ca Dinamo.

Trebuie să marcăm mai mult, din patru şanse mari am marcat doar două goluri. Va câştiga cine va fi mai puternic mental.

Nu sunt fericit cu eliminarea lui Ely, am spus să fie mai atent cine are galben. Chiar a fost un fault stupid, dar ce să facem? Mergem înainte, muncim săptămâna asta şi mergem cu încredere la Bucureşti.

N-am mesaje pentru nimeni. A fost descătuşarea mea, pur si simplu acesta sunt eu, un tip poate mai vulcanic care simte fotbalul. Vă daţi seama că împotriva lui Dinamo sentimentul e la cel mai înalt nivel. E prima dată când joc împotriva lui Dinamo ca şi antrenor”, a declarat Lincar, după meci.

Afla mai multe despre: lincaru cluj 

viewscnt
Articole similare