Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Retras din activitate, fostul jucător de la FCSB doreşte să revină pe gazon şi se autopropune la o echipă din Liga 1: ”M-aş duce pe gratis acolo”

Retras din activitate, fostul jucător de la FCSB doreşte să revină pe gazon şi se autopropune la o echipă din Liga 1: ”M-aş duce pe gratis acolo”galerie foto

Superliga

Comentarii

Sebastian Chitoşcă (30 de ani), fostul fotbalist de la Ceahlăul sau FCSB, e gata să revină în fotbal la trei ani după ce s-a lăsat. Jucătorul ar fi gata să accepte şi o propunere din Liga 2, pe gratis, pentru putea fi din nou pe gazon, la un nivel cât de cât înalt.

În urmă cu trei ani, pe când avea doar 26 de ani, Sebastian Chitoşcă lua decizia de a se retrage din fotbal, afectat de mai multe probleme din viaţa personală.

Între timp, acesta a ajuns să îşi regrete decizia şi este dornic să revină în fotbal, la un nivel cât de cât înalt, întrucât şi acum evoluează pentru un club, dar doar la Liga 4.

Fostul jucător de la FCSB este de părere că ar mai putea duce măcar doi ani în primul eşalon al României şi s-a autopropus la una dintre fostele sale echipe, FC Botoşani.

Plecat de la echipă din pricina regulii U21, Chitoşcă este de părere că ar mai putea face faţă şi acum la echipa lui Valeriu Iftime şi a afirmat că s-ar duce pe gratis la Botoşani sau la orice echipă din primele două eşaloane.

Sebastian Chitoşcă se autopropune în Liga 1

Nu, e greu spus să revin în fotbal. Chiar dacă nu am avut o carieră bogată, n-am rezultate extraordinare în fotbal, n-am fost nici golgheterul României, am doar o Cupă a Ligii câştigată cu Steaua (n.r. FCSB).

Am fost un tip realist, nu am stat pe la echipe să iau bani. Puteam să stau şi la FCSB până în 2021 şi să-mi iau toate salariile. Mi-a plăcut să joc fotbal, însă nu doar partea cu fratele meu m-a făcut să mă las de fotbal.

Puteam să revin după 8 luni în ţară şi să mă reapuc. Având în vedere că la Botoşani jucasem 35 de meciuri, am fost aproape de play-off, şi vine domnul Iftime la mine şi-mi zice:

«De la anul vin doi juniori, îi băgăm în bandă că nu putem să-i folosim în poartă, nici în apărare», atunci mi-a spus «Mai rămâi la noi, dar mai umblăm la salariu».

Aveam salariu de titular şi mai aveam trei ani de contract. Am zis atunci că nu mai stau, eu vin de la Steaua (n.r. FCSB) să joc aici şi nu mai prind.

Domnul Iftime este un om corect, m-a înţeles şi am semnat rezilierea. Şi-a făcut omul treaba, mi-a dat o parte din contract şi i-am strâns mâna.

Acum joc la o echipă din Liga 4, la Bolintin, am jucat deja două meciuri pentru ei. Aş putea să mai joc fotbal şi la nivel de Liga 1 cel puţin doi ani.

Eu m-aş vedea la FC Botoşani, e o echipă care îmi place. La orice echipă din Liga 1 mă duc pe gratis, chiar şi la Liga 2.

Dacă vrea el să mă plătească pentru ce am făcut bine, însă eu nu am pretenţii financiare. Acum am 30 de ani, joc primul meci la 31 şi duc sigur până la 33”, a declarat Sebastian Chitoşcă, pentru Prosport.

De când s-a retras din activitate, fostul mijlocaş a avut mai multe ocupaţii, printre care cele de youtuber şi concurent la Survivor.

Afla mai multe despre: sebastian chitoşcă 

viewscnt
Articole similare