Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Dumitrescu revine în fotbal, dar nu ca antrenor! Ce funcţie va ocupa în cadrul unui club din Superligă: ”Mi-am dat acordul”

Ilie Dumitrescu revine în fotbal, dar nu ca antrenor! Ce funcţie va ocupa în cadrul unui club din Superligă: ”Mi-am dat acordul”

Superliga

Comentarii

După mai bine de 12 ani în care nu a avut nicio funcţie în fotbal, Ilie Dumitrescu (53 de ani) se pregăteşte pentru revenirea în fenomen, alături de cel mai bun prieten al său, Simion Apreutese, care urmează să preia un club din Liga 1.

De luni întregi, omul de afaceri Simion Apreutese face eforturi pentru a o prelua pe UTA, dar se loveşte de diverse obstacole întinse de actualul patron, Alexandru Meszar.

Deşi fanii sunt nemulţumiţi de actualul finanţator, iar acesta a afirmat că este dornic să vândă, procesul de achiziţionare a clubului se întinde deja de luni bune şi nu pare să avanseze.

Născut la Arad, Apreutese este determinat să o preia pe UTA şi să ofere ceva înapoi locatarilor din oraşul său natal, iar alături îl are pe cel mai bun prieten al său.

Încă din luna iulie, Ilie Dumitrescu a fost surprins alături de omul de afaceri în tribune la meciurile echipei pregătite de Ilie Poenaru, iar fostul atacant a recunoscut că va reveni în fotbal.

Totuşi, la scurt timp după ce dezvăluise că se va întoarce în fotbal, Ilie Dumitrescu a simţit nevoia să vină cu o clarificare: pe banca tehnică nu plănuieşte să mai stea.

Concret, Dumitrescu nu e interesat să revină la meseria de antrenor, ci va deveni preşedintele UTA-ei Arad, odată ce Apreutese va completa preluarea echipei.

”Mi-am dat acordul să merg ca preşedinte, nu ca antrenor”

În declaraţia anterioară, Ilie Dumitrescu puncta că şi-a reînnoit licenţa, astfel că exista posibilitatea ca spusele sale să fie interpretate greşit.

"Mi-am reînnoit licenţa, dar s-a înţeles greşit că voi reveni pe bancă. La fiecare zece ani trebuie să urmezi nişte module de cursuri şi să dai examene la FRF.

Am trecut aceste examene la trei module. Mi-am dat acordul lui Simion Apreutese să merg ca preşedinte, nu ca antrenor la UTA", a declarat Ilie Dumitrescu, conform sport.ro.

Pentru fostul atacant al echipei naţionale va fi prima aventură în fotbal după cea de la FCSB, din 2010, când a plecat de la club după doar două luni.

Colaborarea cu Gigi Becali a fost picătura care a umplut paharul pentru Ilie Dumitrescu, fotoliul de expert fiind mai confortabil pentru acesta de atunci.

Afla mai multe despre: ilie dumitrescu 

viewscnt
Articole similare