Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire surprinzătoare la Dinamo? Andrei Cristea a părăsit-o pe Mioveni şi a fost văzut în Ştefan cel Mare

Revenire surprinzătoare la Dinamo? Andrei Cristea a părăsit-o pe Mioveni şi a fost văzut în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Andrei Cristea s-a despărţit de Mioveni şi a fost văzut la meciul dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş.

Andrei Cristea a petrecut în total trei sezoane în Ştefan cel Mare, devenind golgheterul Ligii 1 în stagiunea 2009/2010.

Deşi a tot venit şi plecat de la Dinamo, Cristea are o relaţie bună cu fani roş-albi, dar, ajuns la 37 de ani, este greu de înţeles ce ar mai putea oferi atacantul, cel puţin pe gazon.

În ultima stagiune, Cristea a fost interimar la Poli Iaşi şi s-a remarcat negativ prin ieşirea pe care a avut-o la adresa arbitrului Radu Petrescu.

Operat pe creier, Andrei Cristea i-a transmis centralului că mai bine nu ar fi dat roade intervenţia sa chirurgicală, motiv pentru care a fost scos din funcţie de la Iaşi şi nevoit să îşi ceară scuze public.

În orice caz, gsp.ro anunţă acum că Andrei Cristea şi-a reziliat contractul cu Mioveni şi ar putea fi o potenţială ţintă pentru Dinamo.

Revenire surprinzătoare la Dinamo?

După ce i s-a încheiat înţegerea cu formaţia pregătită de Alexandru Pelici, pentru care nu a marcat niciun gol în 12 partide, Andrei Cristea a venit la Bucureşti şi fost spectator la victoria cu Gaz Metan, prima din ultimele două luni pentru ”câini”.

Am reziliat pe 14 februarie (n.r. ultima zi a perioadei de mercato). Asta a fost ideea, să reziliez până atunci. Cei de la club au fost în regulă, mi-au dat actele. Le mulţumesc.

Nu a fost nicio problemă. A fost o reziliere de comun acord. A fost dorinţa mea, iar cei din club au înţeles. Am avut şi o accidentare şi nu am mai continuat.

Am câteva discuţii cu echipe. Vreau să joc în Liga 1, unde am evoluat în sute de meciuri.

Chiar am fost la meciul cu Gaz Metan. Mă bucur pentru rezultat. Flavius şi staff-ul lui aveau nevoie de acest rezultat.

Lucrurile încep să se aşeze acum, sub comanda lui Stoican”, a spus Cristea, pentru sursa citată.

 

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Articole similare