Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revine Ianis Hagi în Italia? O echipă de Liga Campionilor l-a pus în capul listei. "Este un jucător ambiţios, dornic să se perfecţioneze"

Revine Ianis Hagi în Italia?  O echipă de Liga Campionilor l-a pus în capul listei. "Este un jucător ambiţios, dornic să se perfecţioneze"

Stranieri

Comentarii

Evoluţiile foarte bune pe care Ianis Hagi le-a avut la Rangers, în această perioadă, l-au readus pe fotbalistul român în atenţia marilor cluburi italiene. Lazio Roma îl monitorizează cu atenţie încă din toamna anului trecut, iar forma foarte bună îi poate convinge pe Biancocelesti să-l transfere la vară, chiar dacă există posibilitatea să semneze cu Rangers, la finalul acestui împrumut.

Lazio Roma este pe primul loc în Serie A, profitând şi de faptul că Derby D'Italia dintre Juventus Torino şi Internazionale Milano s-a reprogramat din cauza coronavirusului. Cu toate aceastea, Lazio are şansa să obţină primul titlu de campioană după 20 de ani. Mai sigură este prezenţa romanii în următoarea ediţie a Ligii Campionilor, după o pauză de 13 ani, iar conducerea clubului se pregăteşte să-şi construiască în vară un lot competitiv, capabil să aibă un parcurs cât mai strălucitor în Serie A şi Liga Campionilor. Pentru acest lucru se doreşte achiziţionarea mai multor jucători cu valoare.

Primul dintre ei poate fi Ianis Hagi, pe care lazialii îl urmăresc încă din toamna anului trecut, după prestaţiile foarte bune de la Campionatul European de Tineret din Italia şi San Marino. Reuşitele recente din Europa League i-au determinat pe scouterii lui Lazio să-i răsfoiască din nou raportul lui Ianis Hagi, împrumutat de Genk la Rangers. Informaţia a fost făcută publică de unul dintre cel mai importante site-uri ale fanilor lui Lazio Roma.

"Lazio îl monitorizează din toamnă, iar împrumut la Rangers poate da cărţile pe faţă. Rangers poate profita de dreptul de cumpărare al jucătorului, apoi să îl vândă mai departe. Cu toate acestea, depinde foarte mult de jucător, de dorinţele sale. Ianis Hagi a trecut pe la Fiorentina, alături de care a şi debutat în Serie A, însă clubul nu a avut încredere în el şi l-a vândut înapoi în România, la Viitorul. Hagi s-ar putea întoarce în Italia, însă cu un mare salt înainte. Campionatul Italiei are alt statut faţă de cel scoţian. Hagi este descris ca un băiat ambiţios, dornic să se perfecţioneze pentru a înfrunta cele mai importante echipe. Lazio ar putea să-i ofere această oportunitate şi să folosească în avantajul său. Sunt şanse foarte mari să evolueze în Liga Campionilor, în Serie A, alături şi împotriva unor jucători de calitate. Hagi este evaluat la 5 milioane de euro, însă cota sa poate creşte după ultimele evoluţii. Este un jucător monitorizat şi este inclus pe lista de obiective. Poate fi un transfer la costuri reduse, dar cu un mare potenţial. Viitorul ne va spune dacă această pistă este una câştigătoare, dacă Hagi se va apropia cu adevărat de Lazio Roma", au anunţat italienii de la "La Lazio Siamo Noi".

 

 

Afla mai multe despre: fotbalianis hagi 

viewscnt
Articole similare