Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revoluţie în Liga 1. 6 milioane € buget, stadion nou, transferuri de la FCSB şi CFR! Clubul devine o forţă

Revoluţie în Liga 1. 6 milioane € buget, stadion nou, transferuri de la FCSB şi CFR! Clubul devine o forţă

Superliga

Comentarii

Revoluţie la un club din Liga 1, care a transferat foşti jucători de la FCSB şi CFR CLuj, şi care va beneficia de un buget de 6 milioane de euro şi de un stadion nou, în viitor.

Unul dintre cluburile de tradiţie din Liga 1 devine o forţă în sezonul viitor. FC Argeş a făcut transferuri tari, foşti jucători de la FCSB şi CFR Cluj, şi primarul Cristian Gentea a anunţat - în martie 2022 - că echipa va avea un buget de 6 milioane de euro pentru noul sezon din Liga 1.

Revoluţie în Liga 1. 6 milioane € buget, stadion nou, transferuri de la FCSB şi CFR! Clubul devine o forţă

FC Argeş a reuşit o performanţă uriaşă în sezonul trecut, când s-a calificat în play-off-ul Ligii 1 şi în semifinalele Cupei României. Planurile lui Andrei Prepeliţă şi ale echipei din Trivale sunt mari pentru sezonul viitor, după ce au transferat jucători trecuţi pe la FCSB şi CFR Cluj.

În plus, în luna martie, primarul Cristian Gentea a anunţat că FC Argeş poate avea la dispoziţie un buget de 6 milioane de euro. Mai mult, la echipa argeşeană s-a vorbit şi despre un stadion nou, care urmează să aibă 15.000 de locuri, în culorile clubului, iar suprafaţa de joc va fi hibridă.

Primarul din Piteşti, Cristian Gentea, cel care aştepta demisia antrenorului Andrei Prepeliţă pe finalul sezonului regulat, a vorbit despre bugetul clubului şi a anunţat că va fi "cel mai mare din ţară". "Venim şi noi cu 1.3 milioane. Mai aducem încă 1.7 milioane. Deci 5 milioane. Să vină şi ei cu un milion şi cu 6 milioane de euro avem cel mai mare buget din ţară la anul", declarat edilul, în martie.

În această perioadă de transferuri, FC Argeş i-a transferat pe Cătălin Straton, Andreas Calcan, Antonio Jakolis şi Mike Cestor, foşti jucători la FCSB, CFR Cluj şi Farul.

"Aport financiar cam de 4-5 ori mai mare" la FC Argeş pentru noul sezon

Viorel Tudose, patronul sponsorului principal de la FC Argeş, a anunţat o infuzie importantă de capital pentru echipa din Trivale. "Un aport financiar de 4-5 ori mai mare" va avea patronul Getica 95 la FC Argeş, dar anunţă că are ambiţii mari.

Vrea o echipă competitivă care să lupte mereu pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut. "(n.r. - Concret, care ar fi aportul dvs financiar pentru sezonul viitor?) Va fi mult mai mare decât a fost până acum şi va fi cam de 4-5 ori mai mult decât au dat ceilalţi sponsori la un loc anul acesta. O să existe şi nişte condiţii acolo… Multă lume vrea să apară pe tricourile echipei şi aportul financiar să fie redus… Nu vreau să comentez acum, sunt nişte chestiuni interne. Problema noastră este să găsim soluţii să formăm o echipă competitivă", a spus Viorel Tudose, conform jurnaluldeargeş.ro.

Afla mai multe despre: fc argesbugetstadiontransferuriliga 1 

viewscnt
Articole similare