Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu s-a întâlnit de două ori cu Răzvan Burleanu: "A mai fost odată!" | EXCLUSIV

Răzvan Lucescu s-a întâlnit de două ori cu Răzvan Burleanu: "A mai fost odată!" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Lucescu a dezvăluit, la Orange Sport, că a fost căutat de mai multe ori de Răzvan Burleanu şi Federaţia Română de Fotbal pentru postul de selecţioner. Lucescu şi Burleanu s-au întâlnit de două ori, antrenorul recunoscând discuţiile pe care le-a avut cu preşedintele FRF.

Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă l-au căutat pe Răzvan Lucescu de mai multe ori, pe care FRF l-a vrut selecţioner, ultima dată după ce Mirel Rădoi a plecat de la cârma tricolorilor.

Răzvan Lucescu s-a întâlnit de două ori cu Răzvan Burleanu: "A mai fost odată!" | EXCLUSIV

După plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa naţională, Federaţia Română de Fotbal a negociat cu mai mulţi antrenori pentru postul de selecţioner. Gică Hagi, Răzvan Lucescu sau Dan Petrescu au fost la discuţii cu Răzvan Burleanu, însă în cele din urmă a fost numit Edi Iordănescu.

Debutul mandatului lui Edi Iordănescu a fost unul de coşmar, cu trei înfrângeri în primele patru meciuri din Liga Naţiunilor, plus o înfrângere şi un egal în două amicale. Rezultatele negative au creat presiune pe Edi Iordănescu. Invitat la Orange Sport, Răzvan Lucescu a vorbit depsre echipa naţională şi a dezvăluit că întâlnirea cu Răzvan Burleanu care s-a "scurs" în presă nu a fost prima.

Răzvan Burleanu şi Răzvan Lucescu s-au întâlnit şi pe vremea când antrenorul era în primul mandat la PAOK, când a câştigat un event istoric în Grecia: "A fost discuţia că vin şi că ne vedem, aşa cum s-a mai întâmplat şi în primul meu mandat de la PAOK. Nu a fost prima dată când am luat masa cu Răzvan Burleanu la Salonic. A mai fost o dată. N-a fost nicio problemă. Era în trecere pe acolo, m-a căutat, ne-am întâlnit, am luat cina", a spus Răzvan Lucescu, la Orange Sport.

Răzvan Lucescu a fost selecţionerul naţionalei României între 2009 şi 2011, timp de 21 de partide. A fost îndepărtat după ce a ratat califiarea la Campionatul Mondial din 2010 şi a avut un debut slab de preliminarii pentru EURO 2012.

Afla mai multe despre: razvan burleanurazvan lucescuechipa nationalaintalniresalonicromania 

viewscnt
Articole similare