Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Plănuieşti să aduci vreun jucător român la PAOK?”. Răspunsul dat de Răzvan Lucescu | EXCLUSIV

”Plănuieşti să aduci vreun jucător român la PAOK?”. Răspunsul dat de Răzvan Lucescu | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Răzvan Lucescu a fost întrebat dacă plănuieşte să mai aducă vreun jucător român la PAOK. Sezonul trecut, Alex Mitriţă a fost împrumutat la echipa din Salonic, în timp ce în ultimele zile s-a zvonit că Moruţan ar putea face pasul în Grecia.

Revenit la PAOK în urma plecării de la Al Hilal, alături de care a reuşit să câştige Liga Campionilor Asiei, Răzvan Lucescu nu a avut parte de cel mai bun sezon la Salonic.

Echipa sa a fost învinsă cu uşurinţă de Olympiakos în lupta la titlu şi a pierdut finala Cupei Greciei dramatic, împotriva lui Panathinaikos.

Obiecctivul lui Lucescu jr. era de a readuce titlul la Salonic, la fel cum o făcuse şi în urmă cu trei ani, pe când PAOK nu mai cucerise campionatul de 24 de ani.

Una dintre utările făcute vara trecută de român a fost aducerea conaţionalului Alex Mitriţă, fotbalist pe care Răzvan Lucescu spune că îl iubeşte, dar care îl scoate din sărite în acelaşi timp,

Invitat în studioul Orange Sport, antrenorul lui PAOK a fost întrebat dacă are în plan să aducă vreun alt jucător român la club.

În ultimele zile, se zvonise că Olimpiu Moruţan se află în vizorul echipei elene, care ar fi dornică să îl scape de coşmarul de la Galata.

”Plănuieşti să aduci vreun jucător român la PAOK?”

Însă, Răzvan Lucescu ”a luat-o pe ocolite” şi a afirmat că nu el face lista de transferuri, ci directorul sportiv al lui PAOK.

Nu există... uite discuţia. Am avut o şedinţă cu întreg boardul, cu patronul, s-a schiţat o strategie, erau jucători în vârstă sau la final de contract.

Împreună, cu toţii, am făcut strategia, nu întotdeauna sunt cel mai fericite, dar trebuie respectate şi condiţiile clubului.

Directorul sportiv e responsabil cu transferurile, ştie ce vreau, ce nevoi am, filozofia noastră şi îmi propune jucători.

Luăm decizia împreună, dar el e vioara întâi în perioada transferurilor”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Orange Sport.

Achiziţionat de Galatasaray în schimbul sumei de aproximatix patru milioane de euro, cu bonusuri incluse, Moruţan a însumat trei goluri şi cinci pase decisive în 33 de jocuri disputate în Turcia.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare