Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lovitură pentru Chindia! Vicecăpitanul şi golgheterul târgoviştenilor a semnat cu FC Voluntari: ”Bine ai venit!”

OFICIAL | Lovitură pentru Chindia! Vicecăpitanul şi golgheterul târgoviştenilor a semnat cu FC Voluntari: ”Bine ai venit!”

FC Voluntari

Comentarii

Odată cu plecarea lui Emil Săndoi de la Târgovişte, Chindia a început să treacă printr-o perioadă de tranziţie, sub comanda lui Adrian Mihalcea. ”Generalii” fostului antrenor l-au urmat pe acesta spre ieşire, iar, după căpitanul Paul Iacob, şi vicecăpitanul echipei a părăsit clubul.

Chindia Târgovişte se află în Liga 1 de trei sezoane şi a reuşit până acum să se menţină în prima divizie, în ciuda bugetului scăzut de care dispune.

Dacă dâmboviţenii au fost la un pas de a prinde play-off-ul în 2021, în 2022 au fost la un pas de retrogradare, salvându-se la loviturile de departajare.

Aşadar, conducerea a decis că este momentul ca Emil Săndoi să părăsească clubul, astfel că acestuia nu i s-a prelungit contractul, iar Adrian Mihalcea a fost adus în locul său.

Echipa va trece printr-o perioadă de tranziţie, iar jucătorii de bază ai lui Săndoi au început să părăsească uşor, uşor echipa.

Paul Iacob, căpitanul Chindiei, a semnat cu Rapid, Andrei Piţian a semnat cu U Cluj, iar Daniel Florea, vicecăpitanul şi golgheterul echipei, după plecarea lui Daniel Popa, a făcut pasul la Voluntari.

Transferul a fost anunţat de ilfoveni pe reţelele de socializare, iar acesta, îi vârstă de 34 de ani, se alătură veteranilor din lotul lui Liviu Ciobotariu.

Lovitură pentru Chindia! Vicecăpitanul şi golgheterul târgoviştenilor a semnat cu FC Voluntari

Bine ai venit, Daniel Florea! FC Voluntari, anunţă că,a semnat un contract cu jucătorul Daniel Florea. Daniel Florea este un atacant, în vârstă de 34 de ani care a evoluat în ultimele cinci sezoane la Chindia Târgovişte, pentru care a reuşit să marcheze 36 de goluri.

Noul nostru jucător este campion al României cu Astra Giurgiu, alături de care a câştigat stagiunea 2015/2016 a Ligii 1. Tot cu formaţia giurgiuveană, Florea a câştigat şi Super Cupa României- ediţia 2016/2017.

Daniel a susţinut încă de astazi primul antrenament sub comanda noului său antrenor, Liviu Ciobotariu. Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte multe reuşite în tricoul FC Voluntari”, se arată în mesajul postat de ilfoveni.

În urma turului barajului de promovare / menţinere, Daniel Florea dezvăluise că nu ştie dacă va mai continua la club.

Afla mai multe despre: daniel florea 

viewscnt
Articole similare