Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător a plecat de la FCSB. La ce echipă din Liga 1 s-a transferat: ”A semnat deja”

Încă un jucător a plecat de la FCSB. La ce echipă din Liga 1 s-a transferat: ”A semnat deja”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a despărţit de încă un jucător, care va juca sub formă de împrumut la o altă echipă din Liga 1.

Oficialii FCSB-ului lucrează la lotul pe care îl vor folosi în sezonul viitor, însă au bifat mai ales la capitolul plecări.

Deşi echipa va fi angrenată în 3 competiţii - Liga 1, Cupa României şi Conference League - FCSB s-a despărţit de încă un jucător.

Încă un jucător a plecat de la FCSB. La ce echipă va juca

Spre deosebire de alte ferestre de transferuri, Gigi Becali n-a fost până acum prea activ. Lotul FCSB-ului s-a întărit doar cu jucătorii pe care în sezonul trecut i-a avut împrumutaţi la alte echipe.

Sub comanda lui Toni Petrea au revenit astfel jucători precum Denis Haruţ, Gabi Simion sau Alex Pantea. Dragoş Nedelcu s-a întors şi el la FCSB, dar până la urmă a fost lăsat să se transfere definitiv la Farul.

Însă FCSB a fost mult mai activă la capitolul plecări. Până acum, clubul s-a despărţit de Claudiu Keşeru, Andrei Miron, Paulo Vinicius, Cătălin Straton, Andrei Burlacu şi de Dragoş Nedelcu.

Pe listă a intrat încă un jucător. Este vorba despre tânărul Cristian Dumitru, care în sezonul trecut a fost împrumutat la FC Argeş. În ciuda evoluţiilor bune pe care le-a avut la Argeş, Dumitru n-a fost păstrat în lotul pentru sezonul viitor.

Cristian Dumitru va rămâne în zonă, după ce a ales să se transfere la CS Mioveni. Mutarea a fost confirmată de Dumitru Olteanu, preşedintele Consiliului Director al lui CS Mioveni.

„Avem doi jucători care au semnat deja. Portarul Croitoru şi mijlocaşul Cristian Dumitru. Dumitru e jucătorul lui FCSB, iar anul trecut a jucat la FC Argeş.

Desigur, ne mai trebuie 2-3 jucători. Un mijlocaş, o extremă şi un atacant. Cam astea sunt priorităţile pentru perioada următoare”, a declarat Dumitru Olteanu, potrivit gsp.ro.

36 de apariţii, două goluri şi două assist-uri a reuşit Cristi Dumitru în sezonul trecut pentru FC Argeş. Jucătorul în vârstă de 20 de ani este cotat la 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: cristi dumitru 

viewscnt
Articole similare