Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Risto Radunovic, discurs dur despre Nicolae Dică: ”A plecat într-un moment foarte greu pentru echipă”. Ce a mai spus

Risto Radunovic, discurs dur despre Nicolae Dică: ”A plecat într-un moment foarte greu pentru echipă”. Ce a mai spus

FCSB

Comentarii

Risto Radunovic a scăpat o înţepătură pentru Nicolae Dică şi n-a vrut să comenteze prea mult despre plecarea antrenorului.

FCSB a încheiat cu un nou eşec campania de Conference League, 0-3 cu West Ham. Vicecampioana României a terminat grupa cu doar două puncte acumulate, cu cel mai slab golaveraj din competiţie şi cu cele mai multe goluri primite.

Extrem de supărat după acest ultim meci din grupele Conference League, Risto Radunovic a făcut un comentariu tăios despre plecarea lui Nicolae Dică.

Risto Radunovic, declaraţie dură despre Nicolae Dică: ”Subiectul este închis”

Nicolae Dică şi-a dat marţi dimineaţa demisia din funcţia de antrenor la FCSB, după ce luni seara fusese învins cu 2-1 de U Cluj.

Plecarea lui Nicolae Dică a venit însă cu doar două zile înainte de meciul cu West Ham United. În plus, FCSB are derby la final de săptămână, cu Rapid.

Foarte supărat pentru campania dezastruoasă din Conference League, Risto Radunovic a vorbit destul de dur despre plecarea lui Nicolae Dică.

Fundaşul în vârstă de 30 de ani lasă de înţeles că echipa a primit atât de multe goluri deoarece n-a fost foarte organizată şi spune despre Nicolae Dică faptul că a plecat într-un moment extrem de greu pentru echipă:

”Nu am făcut bine nici în ultimul meci şi îmi pare foarte rău, pentru că n-am arătat bine şi ne-am ridicat la nivelul lor.

E clar că avem probleme în defensivă, dar defensiva începe din atac, aşa că... Nu pot să schimb nimic, aşa a fost, n-am reproşuri, comentarii şi cam atât.

Nu vreau să comentez asta. A plecat în momentul greu pentru echipă, foarte greu pentru echipă şi nu vreau să comentez. Momentul este foarte dificil pentru echipă şi sper ca echipa să iasă din asta.

Subiectul este închis şi nu vreau să comentez foarte mult”, a spus Risto Radunovic.

Afla mai multe despre: radunovic 

viewscnt
Articole similare