You are here:

S-a accidentat! Probleme pentru fostul coleg al lui Drăguşin. Cât timp va sta fără fotbal

S-a accidentat! Probleme pentru fostul coleg al lui Drăguşin. Cât timp va sta fără fotbal

Serie A

Comentarii

Un jucător din Serie A, fost coleg cu Radu Drăguşin la Genoa, s-a accidentat în victoria cu 6-0 reuşită de echipa sa în cea mai recentă etapă din campionatul italian.

Cât timp va fi indisponibil fostul coleg al lui Radu Drăguşin

Albert Gudmundsson, una dintre principalele achiziţii fcăute de Fiorentina la începutul acestui sezon, va lipsi de pe teren cel puţin o lună, informează L'Equipe.

Islandezul s-a accidentat la coapsa dreaptă duminică, la meciul câştigat cu 6-0 în faţa lui Lecce. Testele au relevat o accidentare destul de gravă.

Este o lovitură pentru Viola, care a plătit mult pentru a-l aduce pe jucător de la Genoa sub formă de împrumut - 8 milioane de euro, cu obligaţia de a-l cumpăra înapoi, în anumite condiţii, cu 17 milioane de euro plus un bonus de 3,5 milioane de euro.

Albert Gudmundsson a marcat trei goluri în ultimele sale trei meciuri din Serie A. Cotat la 30 de milioane de euro, el este un internaţional islandez cu 37 de meciuri şi 10 goluri pentru naţionala ţării sale.

În perioada în care a fost la Genoa, Albert Gudmundsson a fost coleg de echipă şi cu fundaşul român Radu Drăguşin, actualmente la Tottenham.

Afla mai multe despre: serie afiorentinaalbert gudmundsson 

viewscnt
Articole similare