adplus-dvertising
You are here:

S-a aflat numele fotbalistului protejat la FCSB: "E MM în spatele tău. Ce poate să-ţi facă cineva?" | EXCLUSIV

S-a aflat numele fotbalistului protejat la FCSB: "E MM în spatele tău. Ce poate să-ţi facă cineva?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a avut de-a lungul anilor fotbalişti cu personalitate, care au avut încrederea conducătorilor atât în teren, cât şi în afara lui. După plecarea lui Florin Tănase, un alt jucător a recunoscut că a fost sprijinit de Mihai Stoica în perioada petrecută la echipa finanţată de Gigi Becali.

Fotbalist protejat la FCSB: "Ştiai că e MM în spatele tău şi ce putea să-ţi facă cineva?"

Odată cu plecarea lui Florin Tănase, FCSB a pierdut unul dintre pilonii echipei, dar şi un jucător direct, care nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă a intrat în colimatorul lui Gigi Becali pentru anumite declaraţii. 

Totuşi, anumite luări de poziţie ale jucătorilor au venit şi în urma încrederii pe care anumiţi componenţi ai lotului au căpătat-o în relaţie cu conducerea FCSB. 

Alexandru Chipciu, care a jucat la FCSB între 2012-2016, a recunoscut că a avut parte de susţinerea actualului manager general de la FCSB, Mihai Stoica, el fiind unul dintre jucătorii protejaţi ai echipei, înainte de transferul lui Florin Tănase. 

"În România, dacă spui ce ai de spus, ai de suferit şi multă lume preferă să nu spună ce are pe suflet pentru a menţine o imagine bune. Mie mi-a plăcut să spun, pentru că cel mai bine e spui ce ai pe suflet. Dacă nu spui şi accepţi nişte lucruri şi le tot înghiţi, îţi omori sufletul.

Florin Tănase la Steaua (n.r. - FCSB) avea conjunctură cum şi eu probabil o avem, fiind în acea perioadă foarte bună şi prieten cu MM. Ştiai că e MM în spatele tău şi ce putea să-ţi facă cineva?

În acelaşi timp ştii că te place patronul, eşti mai dezinvolt, e clar! Poţi să spui nişte lucruri mai apăsat. Probabil dacă era alt jucat şi îi supăra pe patron sau pe MM, era mai greu. Probabil a şi profitat de treaba asta, a fost şi jucător important, n-a câştigat campionatul cu Steaua (n.r. - FCSB), pentru că nici n-a fost echipa, mediul pe care l-am avut noi atunci, dar pentru golurile date, dacă vorbim despre cifre, e greu să spui altceva", a declarat Alexandru Chipciu într-un interviu acordat Orange Sport. 

Totuşi, actualul mijlocaş al lui U Cluj a recunoscut că a avut şi perioade slabe din punct de vedere sportiv, înainte de transferul în Belgia, la Anderlecht. 

"Ce mi s-a părut ciudat e că la Steaua (n.r. - FCSB) eram într-o stare proastă, mental nu eram bine, eram jos mental chiar dacă avusesem performanţe, jucam în Europa", a mai recunoscut Alexandru Chipciu. 

  • 6 titluri de campion în Liga 1 are Alexandru Chipciu, 3 cu FCSB şi 3 cu CFR Cluj. 

viewscnt
Articole similare