Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sadio Mane, absent de la Cupa Mondială, mesaj înainte de debutul Senegalului: ”Vor trata meciul ca pe o finală”

Sadio Mane, absent de la Cupa Mondială, mesaj înainte de debutul Senegalului: ”Vor trata meciul ca pe o finală”

Cupa Mondială

Comentarii

Sadio Mane (30 de ani) nu va mai lua parte la Campionatul Mondial din Qatar ca urmare a unei accidentări suferite la echipa de club. Totuşi, căpitanul selecţionatei din Africa a ţinut să le transmită un mesaj coechipierilor săi şi fanilor Senegalului.

Sadio Mane, mesaj înainte de debutul Senegalului la Cupa Mondială: ”Vor trata meciul ca pe o finală”

Accidentat, Sadio Mane ratează Cupa Mondială. Jucătorul lui Bayern Munchen a transmis un mesaj înainte de debutul Senegalului la turneul din Qatar în faţa naţionalei Ţărilor de Jos. 

Mane i-a încurajat pe jucătorii Senegalului şi este convins că aceştia vor da totul pe teren în meciul contra selecţionatei batave.

”Mulţumesc Domnului că operaţia pe care am suferit-o a decurs bine. Luni (n.r. astăzi), ţara noastră iubită va juca la Cupa Mondială 2022, în Qatar.

Sunt sigur că 'Leii' vor trata meciul ca pe o finală şi că senegalezii vor încuraja echipa noastră curajoasă din faţa televizorului.

Sunt sigur că ai mei coechipieri vor lupta, aşa cum au făcut-o mereu în numele Senegalului”, a scris Mane, pe reţelele sociale.

Convocat iniţial de selecţionerul Senegalului, Sadio Mane nu s-a putut reface la timp pentru Cupa Mondială după accidentarea suferită la Bayern Munchen, astfel că va rata turneul din Qatar.

Se pare că jucătorul de 30 de ani va fi indisponibil până la trei luni, astfel că revenirea sa este aşteptată abia la începutul anului viitor, cu ocazia optimilor de finală din Champions League.

Meciul Senegal - Ţările de Jos poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: cm 2022mane 

viewscnt
Articole similare