Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şahtior a câştigat derby-ul Ucrainei cu Dinamo Kiev! Mircea Lucescu dă vina pe situaţia grea: "Aceleaşi deplasări, autobuze, avioane"

Şahtior a câştigat derby-ul Ucrainei cu Dinamo Kiev! Mircea Lucescu dă vina pe situaţia grea: "Aceleaşi deplasări, autobuze, avioane"

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu a oferit câteva explicaţii pentru rezultatele sub aşteptări ale lui Dinamo Kiev din acest sezon. Duminică, actuala campioană a Ucrainei a pierdut derby-ul cu Şahtior Doneţk, 1-3.

Mircea Lucescu vorbeşte despre dificultăţile din Ucraina, după Şahtior Doneţk - Dinamo Kiev 3-1

Dinamo Kiev e într-o situaţie grea în clasamentul campionatului din Ucraina. Campioana en-titre se clasează doar pe nouă, cu nouă puncte, iar în ultima etapă a pierdut în faţa rivalei Şahtior Doneţk, scor 3-1, într-un meci disputat la Liov. 

"Minerii" au deschis scorul prin Zubkov, în minutul 92, iar Vanat a egalat imediat după pauză, dar Şahtior a mai marcat de două ori prin Mudryk şi Sikan. 

La final, Mircea Lucescu a explicat situaţia grea în care se află echipa sa, afectată, precum alte cluburi, de războiul din Ucraina. 

"Şahtior a meritat să câştige, dar pe fundalul greşelilor noastre incredibile. Greşelile duc la goluri, iar golurile duc la victorie. Toate acele greşeli pentru care adversarul ne-a pedepsit astăzi sunt inacceptabile pentru mine.

Încurajez jucătorii, încerc să le ridic moralul. Suntem în postura unei echipe care călătoreşte constant, schimbând stadioane, ţări, hoteluri. Aceste lucruri afectează starea echipei, a jucătorilor.

De altfel, nu pot spune că adversarii ne-au dominat în meciurile pierdute, nu pot spune că au avut un mare avantaj. Avantajul l-au luat prin greşelile noastre individuale. Aceste greşeli au fost cele care au dus la goluri şi înfrângerile noastre.

Şi nimic nu se va schimba. Vor fi aceleaşi deplasări, autobuze, avioane. Este greu în astfel de condiţii să menţii concentrarea, moralul echipei. Mai ales pe fundalul unor meciuri nereuşite.

Totul s-a schimbat după deplasarea de la Benfica şi apoi eşecurile au continuat. De parcă s-ar fi rupt ceva în jocul nostru. Detaliile au decis rezultatul meciurilor. Acelaşi lucru este valabil şi pentru meciul de astăzi.

Trebuie să-i ridicăm mental pe băieţi. Aşteptăm noi meciuri, joi, duminică. Sper ca după revenirea la Kiev, echipa se va pregăti mai bine pentru aceste două jocuri. Inclusiv din punct de vedere psihic", a declarat Mircea Lucescu, la finalul înfrângerii suferite de Dinamo Kiev cu Şahtior Doneţk.

Afla mai multe despre: dinamo kiev sahtior donetkmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare