Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scenariu horror pentru Ianis Hagi. Anunţul lui Giovanni van Bronckhorst şi pe cine va aduce ca înlocuitor pentru român

Scenariu horror pentru Ianis Hagi. Anunţul lui Giovanni van Bronckhorst şi pe cine va aduce ca înlocuitor pentru român

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi trece prin cea mai dificilă perioadă a carierei, fiind indisponibil de şapte luni de zile din cauza accidentării grave suferite la Rangers, iar această pauză de inactivitate se poate prelungi mult mai mult.

La începutul acestui an, Ianis Hagi a suferit o accidentare gravă la genunchi, care avea să îl ţină în afara terenului pentru tot restul sezonului.

La sfârşitul lunii ianuarie, mijlocaşul român a fost titular în meciul cu Stirling, în Cupa Scoţiei, dar a fost înlocuit după doar 14 minute din cauza accidentării la genunchi, una care s-a dovedit a fi foarte gravă.

Recent, internaţionalul român a revenit la revenit pe gazon şi a făcut public momentul pe reţelele de socializare.

Dar va mai dura o bună bucată de timp până când acesta se va reface 100% şi va putea reveni pe teren într-un meci oficial.

Scenariu horror pentru Ianis Hagi. Verdictul dur anunţat de Giovanni van Bronckhorst

Giovanni van Bronckhorst, antrenorul lui Rangers, a dezvăluit că perioada de indisponibilitate a lui Ianis Hagi se poate prelungi până la pauza destinată Campionatului Mondial, respectiv perioada noiembrie-decembrie.

Astfel, există riscul ca mijlocaşul de 23 de ani să nu mai poată juca fotbal tot restul anului, deşi estimările iniţiale indicau faptul că acesta ar putea reveni la începutul actualului sezon.

”Este o accidentare foarte complicată. Nu se va putea întoarce înainte de pauza pentru Cupa Mondială", a declarat Giovanni van Bronckhorst, conform Scottish Sun.

În această situaţie, antrenorul olandez al lui Rangers ia în calcul aducerea unui înlocuitor pe termen scurt pentru Ianis Hagi.

Este vorba despre mijlocaşul israelian al formaţiei Maccabi Tel Aviv, Oscar Gloukh, anunţă presa locală

În vârstă de doar 18 ani, Gloukh a fost promovat în această vară la echipa mare şi ar fi evaluat la zece milioane de lire sterline. El ar fi şi în vizorul Borussiei Dortmund şi al lui AS Roma.

Oscar Gloukh ar veni ca o variantă pe termen scurt pentru Rangers, până la revenirea lui Ianis Hagi pe gazon, susţin sursele scoţiene, van Bronckhorst considerându-l pe român încă un jucător important la echipa de pe Ibrox.

În momentul de faţă, Ianis Hagi este cotat la şapte milioane de euro. 

Rangers va juca în această seară cu PSV, în manşa a doua din play-off-ul Champions League, în direct pe Orange Sport 1 şi live video pe orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare