Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se anticipează prima plecare de la FCSB în iarnă. ”Probabil o să îl vândă. Şi-a făcut treaba”

Se anticipează prima plecare de la FCSB în iarnă. ”Probabil o să îl vândă. Şi-a făcut treaba”

FCSB

Comentarii

FCSB este în vârful ierarhiei din Superligă, dar îşi poate face planurile pentru perioada de transferuri din iarnă, iar primul pe lista de plecări ar fi Andrea Compagno (27 de ani).

FCSB este lider în Superliga României şi visează cu ochii deschişi la primul titlu de campioană din 2015 încoace.

Pentru a-şi întări compartimentul ofensi, unde vrea mai multă concurenţă cu Andrea Compagno, Gigi Becali este pregătit să aducă un nou atacant la echipă.

Italianul, care a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, a intrat într-un con de umbră în actuala stagiune, iar Florin Gardoş consideră că acesta ar trebui vândut.

Gigi Becali l-a luat pe Compagno în vara anului trecut cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova. A marcat 20 de goluri în 26 de partide pentru bucureşteni.

În locul italianului, pe postul de atacant central FCSB a apelat la diverse variante improvizate: Octavian Popescu, David Miculescu sau Alex Băluţă.

”N-ar trebui să renunţe la a mai juca cu un numar nouă clasic sau dacă joacă cu un alt număr nouă eu zic că ar trebui să fie Băluţă.

Probabil o să îl vândă pe Compagno, eu zic că şi-a făcut treaba şi va pleca pe bani, nu pe gratis”, a declarat Florin Gardoş, la Victory Cup.

Andrea Compagno a jucat 14 partide pentru FCSB în acest sezon şi a însumat 816 minute, reuşind patru goluri, toate în campionat.

Dică, despre Compagno: ”Poate ar trebui să joace mai mult”

”Poate ar trebui să joace mai mult, să nu fie schimbat la pauză. E singurul lor atacant, singurul număr 9 de care ai nevoie. Dacă îi aduci mingi în careu, e foarte periculos. 

Îl ştiu, e profesionist şi cu siguranţă trece peste momentele astea. Dacă nu mai răbufneşti şi tu, e clar că nu te interesează”, afirma Dică, zilele trecute, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliandrea compagno 

viewscnt
Articole similare