Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se consideră răspunzător pentru eşecul lui Sepsi de la Iaşi: ”Dacă nu ratam acel penalty, poate lucrurile stăteau diferit”

Se consideră răspunzător pentru eşecul lui Sepsi de la Iaşi: ”Dacă nu ratam acel penalty, poate lucrurile stăteau diferit”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Jucătorul celor de la Sepsi, Cosmin Matei (32 de ani), a tras concluziile după un nou eşec suferit de covăsneni în campionat.

Sepsi OSK a pierdut deplasarea de pe terenul lui Poli Iaşi, scor 0-1, într-un meci restanţă din etapa a şaptea a Superligii. 

Covăsnenii au ratat un penalty prin Cosmin Matei, în minutul 4, şi au avut un gol anulat de VAR.

Meciul de la Iaşi a început cu un penalty acordat de arbitrul Chivulete pentru oaspeţi, dar Cosmin Matei a trimis în bară lovitura de pedeapsă, în minutul 4, şi scorul a rămas alb. 

Ieşenii au reuşit să deschidă scorul în startul reprizei secunde, prin Luis Phelipe, în minutul 48, care a înscris din pasa lui Marchioni.

Sepsi a marcat în minutul 81, prin Debeljuh, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, după consultarea VAR, care a durat aproape cinci minute. Victoria a revenit ieşenilor, care s-au impus cu 1-0.

Jucătorul de la Sepsi care şi-a asumat eşecul de la Iaşi

La finalul jocului din Copou, Cosmin Matei s-a arătat dezamăgit de faptul că Sepsi nu a reuşit să obţină mai multe din această partidă.

De altfel, el şi-a asumat acest eşec şi consideră că dacă nu ar fi ratat lovitura de pedeapsă din debutul meciului, altul ar fi fost cursul ulterior al jocului.

”Încercăm de ceva meciuri (n.r. să câştige), am avut o săptămână să pregătim meciul, cred că toţi am arătat 100% la antrenamente, am venit montaţi, dar nu ne-a ieşit în această seară. 

Lucrurile nu au stat cum ne-am aşteptat. Dacă nu ratam acel penalty, poate lucrurile stăteau diferit şi discutam altfel acum.

Sper să redresăm puţin situaţia”, a declarat Cosmin Matei, după meci. Următorul meci pentru covăsneni este pe teren propriu cu Botoşani, ultima clasată din Superligă.

În urma acestei partide, Sepsi a ajuns la a şasea înfrângere consecutivă în Superligă şi ocupă locul 12, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: sepsicosmin mateisuperliga 

viewscnt
Articole similare