Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Se face". MM Stoica anunţă următorul transfer la FCSB: numele confirmat. Informaţii de ultimă oră | EXCLUSIV

"Se face". MM Stoica anunţă următorul transfer la FCSB: numele confirmat. Informaţii de ultimă oră | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a lucrat intens pentru următorul transfer la echipa finanţată de Gigi Becali. După ce s-a declarat extenuat de ultimele negocieri, conducătorul le-a dat o veste bună fanilor.

Transferul confirmat la FCSB de Mihai Stoica

În căutarea unui atacant pe care să se bazeze în meciurile tari din grupa de Conference League, dar şi în lupta pentru titlul în Superligă, FCSB a avut emoţii în privinţa celui mai dorit transfer din această perioadă. 

Sâmbătă, în prima parte a zilei, U Craiova şi FCSB s-au înţeles pentru transferul lui Andrea Compagno. Deşi mutarea părea finalizată, Mihai Stoica a dezvăluit că atacantul italian şi impresarul său nu au fost de acord cu condiţiile contractuale ale lui Gigi Becali. 

Situaţia s-a remediat rapid, iar duminică dimineaţă părţile s-au înţeles, după neînţelegrile iniţiale. Mihai Stoica a lămurit situaţia transferului pe care FCSB îl face în atac. 

"Îi rog pe cei care - beneficiind de acces la site-urile de “specialitate” - postează chestii, să se calmeze. Andrea Compagno nu a refuzat Steaua. Sau FCSB, cum trebuie s-o denumim. 

Am spus aseară doar că ÎNCĂ nu ne-am înţeles.

Nu e cazul să scrieţi ce v-aţi dori să se întâmple", a anunţat Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook. 

Ulterior, managerul general de la FCSB a dat cea mai importantă veste: "Se face (n.r. transferul lui Andrea Compagno de la U Craiova 1948 la FCSB)", a mai anunţat scurt Mihai Stoica. 

A venit confirmarea şi de la U Craiova 1948. Compagno semnează cu FCSB

Pentru Orange Sport, preşedintele lui U Craiova 1948, Marcel Puşcaş, a oferit ultimele detalii din perspectiva atacantului italian. 

Andrea Compagno s-a înţeles şi cu reprezentanţii FCSB pentru transfer, iar duminică dimineaţa şi-a anunţat colegii că părăseşte echipa la care a fost golgheter. În aceste ore, U Craiova 1948 şi-a menţinut opţiunea de a-l ceda pe atacantul central, mai ales că Adrian Mititelu îşi doreşte să recupereze din investiţia de 12 milioane de euro din ultimii ani.

"Cred că problemele sunt rezolvate. M-am întâlnit cu Andrea dimineaţă la antrenament, şi-a luat la revedere de la colegi, a zis că s-a înţeles cu FCSB şi că mâine va semna. Nu ştiu, poate s-a şi semnat deja. Din punctul nostru de vedere, da (n.r. - se face transferul)", a declarat Marcel Puşcaş pentru Orange Sport. 

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno s-a născut în Palermo, însă a început fotbalul în Catalania. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Due Torri, Pinerolo, SSD Argentina Arma, Borgosesia, Nourese şi Tre Fiore.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbandrea compagnotransfer andrea compagno 

viewscnt
Articole similare