Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se face transferul lui Radu Drăguşin! Toate detaliile mutării: unde îl trimite Juventus şi cine vine în locul său

Se face transferul lui Radu Drăguşin! Toate detaliile mutării: unde îl trimite Juventus şi cine vine în locul său

Juventus

Comentarii

Presa din Italia a anunţat că Radu Drăguşin (20 de ani) o va părăsi definitiv pe Juventus. După ce nu a reuşit să se impună la Torino, apărătorul central are să fie folosit ca monedă de schimb pentru aducerea unui alt jucător.

După ce a debutat la prima echipă a lui Juventus în sezonul 2020/2021, existau speranţe că Radu Drăguşin va reuşi să facă parte din lotul ”Bătrânei Doamne” în anii viitori.

Însă, în urma împrumuturilor la Sampdoria şi Salernitana din ultima stagiune, formaţia din Torino s-a decis să renunţe definitiv la fundaşul român, întrucât nu îi poate asigura un loc la prima echipă.

Aşadar, conducerea lui Juventus a pus la cale un plan prin care avea să îl folosească pe Radu Drăguşin ca monedă de schimb.

Fundaşul român urmează să semneze cu Genoa, proaspăt retrogradată în Serie B, în timp ce fundaşul Andrea Cambiaso va face pasul în cealaltă direcţie.

În cazul achizţionării lui Radu Drăguşin, suma de transfer ar fi de cinci milioane de euro, în timp ce Andrea Cambiaso ar costa-o pe Juventus opt milioane de euro.

Aşadar, cele două părţi au ajuns la un acord: echipele vor face schimb de jucători, iar Juventus le va mai plăti trei milioane de euro celor de la Genoa.

Se face transferul lui Radu Drăguşin

Andrea Cambiaso , fundaşul stânga al lui Genoa, născut în 2000, ar fi acum la mai puţin de un pas de Juventus.

După cum relatează 'Calciomercato.it', astăzi managerii clubului din Liguria ar trebui să se întâlnească cu agenţii lui Radu Drăguşin, fundaş central născut în 2002 al 'bianconerilor', care ar trebui să meargă la formaţia 'rossoblu' în schimbul sumei de cinci milioane de euro. 

Cambiaso, în schimb, ar trebui să aterizeze la Torino pentru 3 milioane de euro (n.r. opt milioane de euro, cele cinci fiind scăzute din suma plătită pentru Drăguşin)”, au notat jurnaliştii italieni.

Născut în februarie 2002, Radu Drăguşin a făcut pasul la Juventus în 2018, de la Regal Bucureşti, în schimbul sumei de 2,1 milioane de euro.

După doar patru apariţii pentru prima echipă, ”Bătrâna Doamnă” are să obţină mai mult decât dublu faţă de ce a plătit pentru român.

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare