Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se plânge Dinamo?”. Sorin Cârţu, cu biciul pe ”câini”: ”La câte golăneli au făcut în viaţa lor, le trebuie ani mulţi de necaz”

”Se plânge Dinamo?”. Sorin Cârţu, cu biciul pe ”câini”: ”La câte golăneli au făcut în viaţa lor, le trebuie ani mulţi de necaz”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit o victorie extrem de importantă cu ultima clasată din Superliga României, dar Sorin Cârţu a avut un discurs acid la adresa ”câinilor”.

Dinamo a reuşit să o învingă în deplasare pe FC Botoşani, scor 2-0, şi a acumulat 13 puncte în clasament.

Totuşi, ”câinii” continuă să rămână pe locul 15, dar se îndepărtează de ultimul loc, ocupat chiar de botoşăneni.

Cârţu: ”Le trebuie ani mulţi de necaz, de patimă, ca să se cureţe”

Deşi a fost prima victorie din mandatul lui Zeljko Kopic, Sorin Cârţu nu a avut milă de Dinamo, după ce ”câinii” s-au plâns de arbitraj.

”Se plânge Dinamo? Păi, la câte golăneli au făcut în viaţa lor, ăştia trebuie să plângă ani de zile şi tot nu-şi acoperă necazurile pe care le-au făcut în fotbalul românesc.

Aşa că nu-i compătimesc. La ce au făcut ei în fotbalul românesc, le trebuie ani mulţi de necaz, de patimă, ca să se cureţe.

Au făcut şi când eram jucător, şi când eram antrenor. Câte au făcut şi la alte generaţii dinaintea mea… Nu sunt persoana aceea la care să plângă pe umăr. Dinamo are destule păcate”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit Playsport.

De departe, cel mai acid discurs la adresa arbitrajului din partea lui Dinamo îi aparţinre administratorului special, Andrei Nicolescu, după meciul cu Sepsi.

Afla mai multe despre: dinamosorin cartusuperliga 

viewscnt
Articole similare