Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Secretul din spatele formei bune a lui FC Voluntari? ”Mister ne lasă mereu să bem o bere după un meci, după un antrenament mai greu” :)

Secretul din spatele formei bune a lui FC Voluntari? ”Mister ne lasă mereu să bem o bere după un meci, după un antrenament mai greu” :)

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a reuşit să o învingă pe FC Argeş pentru prima dată în istorie, scor 2-0, în turul semfinalelor Cupei României.

În urma a şase meciuri directe dintre FC Voluntari şi FC Argeş, formaţia piteşteană avea un palmares net superior, cu cinci victorii şi o remiză, încasând un singur gol.

În urma primei manşe a semifinalei dintre cele două, din Cupa României, formaţia ilfoveană a reuşit să marcheze mai multe goluri decât în precedentele şase meciuri şi să câştige pentru prima dată.

Elevii lui Liviu Ciobotariu s-au impus cu 2-0, graţie golurilor marcate de internaţionalii moldoveni din lot, Vadim Raţă şi Igor Armaş.

Revelaţia actualului sezon din Liga 1, Voluntari a surprins pe toată lumea cu prestaţiile sale, iar secretul din spatele formei sale bune ar putea fi libertatea pe care le-o permite Ciobotariu jucătorilor.

Mai în glumă, mai în serios, antrenorul de la Voluntari nu ţine neapărat ca jucătorii săi să respecte anumite norme, precum a nu consuma alcool, astfel că atmosfera este relaxată în vestiar.

În urma victoriei cu FC Argeş, Vadim Raţă a dezvăluit că Liviu Ciobotariu ştie cum să îşi trateze jucătorii şi că metodele sale dau roade până acum.

Secretul din spatele formei bune a lui FC Voluntari?

Mai e un meci de jucat, se pot întâmpla multe, trebuie să fim calmi, să ne vedem de antrenament, de meciul de duminică cu CFR şi vedem ce o să fie.

Am făcut un pas mare, dar scorurile se mai întorc, vedem şi prin Champions League, şi prin altele, şi de la 0-3 întorc alţii.

Eu zic că ne-a dezavantajat mai mult pe noi, cât a fost terenul bun am fost mai buni şi mai periculoşi, dar în repriza a doua am vrut să jucăm contraatac, şi cu mingi lungi a fost mai greu, că trebuie să ieşi cu pase, aşa că terenul ne-a dezavantajat pe noi, nu pe ei.

Avem refacere şi putem să bem o bere, Mister ne lasă mereu să bem o bere după un meci, după un antrenament mai greu, nu e problemă, dar nu sărbătorim deocamdată nimic.

Am avut un interviu înainte de începerea campionatului şi am zis că aş vrea 10 goluri atunci, nu credeam, acum am opt, sper să mai dau două să fiu mulţumit”, a declarat Vadim Raţă.

Afla mai multe despre: vadim raţă 

viewscnt
Articole similare