Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Selecţionerul Algeriei, înţepătură pentru Dan Petrescu. Ce l-a deranjat pe Djamel Belmadi

Selecţionerul Algeriei, înţepătură pentru Dan Petrescu. Ce l-a deranjat pe Djamel Belmadi

CFR Cluj

Comentarii

Djamel Belmadi, selecţionerul Algeriei, l-a înţepat indirect pe Dan Petrescu, după ce Billel Omrani a debutat la naţională.

Rămas liber de contract în această vară, Billel Omrani a fost convocat în premieră la naţionala Algeriei. Atacantul în vârstă de 29 de ani s-a născut în Franţa, la Forbach, însă are şi cetăţenie algeriană.

Totuşi, Billel Omrani n-a reuşit să-i facă o impresie prea bună selecţionerului Algeriei, care a scăpat o înţepătură pentru Dan Petrescu.

Cum l-a înţepat selecţionerul Algeriei pe Dan Petrescu

Billel Omrani s-a născut în Franţa, unde a şi început fotbalul, la Olympique Marseille, pentru care a îmbrăcat tricoul de 10 ori.

Fostul atacant al lui CFR Cluj a fost considerat o speranţă a generaţiei sale, motiv pentru care a fost convocat la naţionalele de juniori ale Franţei.

Însă cariera lui Omrani nu şi-a menţinut ascensiunea. Totuşi, el a fost considerat un jucător interesant pentru naţionala Algeriei, ţară din care provin părinţii lui.

Atacantul în vârstă de 29 de ani a fost convocat în premieră la naţionala Algeriei, pentru amicalul cu Iran, care s-a disputat pe 12 iunie. Însă Billel Omrani a fost rezervă şi a intrat abia în ultimele 20 de minute.

Publicaţia saleh13.com notează că selecţionerul Djamel Belmadi s-a declarat dezamăgit de nivelul de pregătire fizică al lui Billel Omrani şi acesta este motivul pentru care a fost folosit doar 20 de minute. De asemenea, sursa citată susţine că sunt şanse mici ca Omrani să mai fie convocat.

”Fostul jucător al lui Olympique Marseille nu a reuşit să-i câştige încrederea lui Belmadi, căruia nu i-a plăcut în totalitate nivelul său de pregătire, dovadă că i s-au dat doar 20 de minute de joc împotriva Iranului. Aceasta deşi întâlnirea a fost una amicală şi principalul obiectiv a fost să încerce nume noi.

Este posibil ca Omrani să nu mai fie convocat prea curând la naţionala Algeriei, mai ales că în perioada următoare va reveni atacantul Andy Delort, de la Nice, care îşi va recăpătă locul în echipa de titular a ”verzilor””, notează cei de la saleh13.com.

Interesant este că Billel Omrani a fost antrenat până de curând de Dan Petrescu, un tehnician care este cunoscut şi pentru cât de mult pune accent pe pregătirea fizică a jucătorilor săi.

În plus, Billel Omrani a fost titlular la CFR Cluj în sezonul în care s-a încheiat, cu 41 de apariţii, 6 goluri şi 11 assist-uri.

Campion cu CFR Cluj, Omrani a rămas liber de contract în această vară. Atacantul francez a primit o ofertă de la Gigi Becali, care a vrut să-l transfere la FCSB, dar Omrani a cerut un salariu anual de 600.000 de euro, sumă considerată mult prea mare.

Afla mai multe despre: omrani 

viewscnt
Articole similare