You are here:

"Semnează!". Antrenorul campion în România acceptă contractul şi revine! ULTIMA ORĂ

"Semnează!". Antrenorul campion în România acceptă contractul şi revine! ULTIMA ORĂ

Superliga

Comentarii

Un antrenor cu CV important e pe punctul de a reveni în România, în Superligă, unde a mai antrenat şi în trecut.

După plecarea lui Dan Petrescu, deşi avea varianta Cristiano Bergodi, CFR Cluj l-a ales în cele din urmă pe Andrea Mandorlini.

"Semnează!". Antrenorul campion în România acceptă contractul şi revine! ULTIMA ORĂ

Experimentatul antrenor, care a mai antrenat în România pe CFR Cluj între 2009 şi 2010, e pe punctul de reveni în Superligă. Nelu Varga, patronul CFR-ului, a anunţat că s-a înţeles cu Andrea Mandorlini pentru a prelua echipa după ce "Bursucul" Petrescu a plecat în Coreea de Sud, la Jeonbuk.

Vestea investirii lui Andrea Mandorlini ca antrenor principal la CFR Cluj a ajuns şi la urechile presei din Italia, care a aflat detalii despre revenirea sa în România. Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a aflat ce contract urmează să semneze Andrea Mandorlini.

Potrivit sursei citate, Andrea Mandorlini semnează un contract pe un, cu opţiunde prelungire pe încă unul, la CFR Cluj. "E gata să revină în România", a mai notează Di Marzio, citat de site-ul udineseblog.it.

Ca antrenor, Andrea Mandorlini are un CV important, chiar dacă în ultimii ani a pregătit echipei mici. Italianul le-a pregătit pe Atalanta, Bologna, Sassuolo, Genoa sau Hellas Verona, echipă cu care a reuşit performanţa de a ajunge în Serie A.

Astfel, se pregăteşte revenirea lui Andrea Mandorlini în România, la CFR Cluj, club care a câştigat un titlu şi o Cupă a României în perioada petrecută în Gruia.

CFR Cluj intră "era italiană" cu Andrea Mandorlini antrenor

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a confirmat, vineri, numirea lui Andrea Mandorlini ca antrenor la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu. A anunţat, entuziasmat, că "intrăm în era italiană", după ce "Bursucul" a fost prezentat oficial la Jeonbuk Hyundai, noua sa echipă din China.

“Duminică va fi la Cluj! Intrăm în era italiană!”, a declarat Nelu Varga, conform Fanatik.

Ultima dată, Andrea Mandorlini a fost antrenorul Mantovei, în Serie C, liga a treia din Italia.

Afla mai multe despre: andrea mandorlini cfr clujandrea mandorlini contract cfr clujcfr cluj andrea mandorlini romaniacfr cluj antrenor 

viewscnt
Articole similare