Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | CFR Cluj are un nou antrenor. ”Intrăm în era italiană!”. Anunţul momentului

BREAKING | CFR Cluj are un nou antrenor. ”Intrăm în era italiană!”. Anunţul momentului

CFR Cluj

Comentarii

La scurt timp după despărţirea de Dan Petrescu (55 de ani), CFR Cluj a oferit informaţii despre noul antrenor, unul ce va fi italian.

BREAKING | CFR Cluj are un nou antrenor. ”Intrăm în era italiană!”. Anunţul momentului

CFR Cluj a anunţat oficial despărţirea de Dan Petrescu, tehnician care a fost deja confirmat la noua sa echipă.

Acesta a preluat-o pe Jeonbuk Hyundai Motors FC, din prima ligă din Coreea de Sud.

Iar la câteva ore distanţă, conducerea grupării din Gruia a făcut precizări cu privire la noul antrenor care o va pregăti pe CFR.

Finanţatorul Nelu Varga a dezvăluit că a ajuns la un acord cu Andrea Mandorlini, care o va prelua pe CFR Cluj în perioada imediat următoare.

Tehnicianul italian ar urma să ajungă la Cluj-Napoca în cursul zilei de duminică, 11 iunie, pentru finalizarea negocierilor.

“Duminică va fi la Cluj! Intrăm în era italiană!”, a declarat Nelu Varga, conform Fanatik.

Pentru Andrea Mandorlini va fi al doilea mandat la CFR Cluj. Antrenorul italian în vârstă de 62 de ani i-a mai pregătit pe ardeneleni în urmă cu mai bine de un deceniu, în perioada 15 noiembrie 2009 - 12 septembrie 2010.

Mandorlini a pregătit-o ultimda dată pe Mantova, echipă din liga a treia din Italia, între februarie şi iunie 2023. În sezonul recent încheiat, Mantova a terminat pe locul 16 din 20, în Serie C.

De-a lungul carierei de antrenor, acesta le-a mai pregătit pe Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena, Sassuolo, Hellas Verona, Genoa, Cremonese, Pavova.

De remarcat este faptul că CFR Cluj este singura experienţă din străinătate pentru Andrea Mandorlini, fie ca jucător, fie ca antrenor.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuantrenor nou 

viewscnt
Articole similare