Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Senzaţia din România", gata de debutul la Arsenal: ”Ar putea reprezenta startul unei cariere incredibile”

"Senzaţia din România", gata de debutul la Arsenal: ”Ar putea reprezenta startul unei cariere incredibile”

Arsenal

Comentarii

Un român este din ce în ce mai aproape de debutul în prima echipă a lui Arsenal. După ce a făcut parte din lot la unele partide din Europa League, acesta are o nouă şansă în meciul de astăzi, contra lui PSV.

Cătălin Cîrjan este un nume din ce în ce mai frecvent în lotul primei echipe a lui Arsenal.

Mijlocaşul român de 19 ani a revenit după o lungă accidentare, care l-a ţinut departe de teren o bună bucată de timp, iar acum este din ce în ce mai aproape de debutul în tricoul liderului la zi din Premier League.

Cîrjan este pe lista UEFA a lui Arsenal şi a fost rezervă la două din cele trei meciuri ale ”tunarilor” din Europa League, la victoria cu FC Zurich (2-1) şi Bodo/Glimt (3-0). Nu a făcut parte din lot şi la returul cu formaţia norvegiană.

"Senzaţia din România", gata de debutul la Arsenal: ”Ar putea reprezenta startul unei cariere incredibile”

Dar acum a fost din nou inclus de Arteta pe lista pentru meciul restant cu PSV, de pe Emirates.

Astfel, presa britanică evidenţiază faptul că în acest meci poate veni şi debutul la Arsenal a celui pe care îl numersc "senzaţia din România".

"A impresionat în academia lui Arsenal, unde a marcat trei goluri şi a oferit trei pase decisive în 25 de meciuri pentru echipa U18, dar şi alte două goluri şi un assist la formaţia U21.

În ciuda faptului că acesta a fost indisponibil pentru 15 luni, tânărul de 19 ani şi-a revenit acum, iar insistenţele sale pentru un loc în prima echipă a lui Arteta vin, fără îndoială, ca o veste fantastică pentru toţi cei implicaţi în club.

Deşi a jucat puţin din cauza accidentărilor, internaţionalul român de juniori a demonstrat în puţinele meciuri în care a fost folosit că are o tehnică incredibilă, poate destabiliza apărările adverse cu pasele sale şi are un şut excelent.

Având în vedere cât de talentat este Cîrjan, nu ar fi surprinzător dacă Arteta l-ar folosi pe tânărul jucător contra ui PSV în această seară în ceea ce ar putea reprezenta startul unei cariere incredibile pentru mijlocaşul 'tunarilor'", a scris Football Fan Cast.

Arsenal - PSV se joacă astăzi, de la ora 20:00, într-o restanţă din grupa A a Europa League.

Afla mai multe despre: arsenalcirjan 

viewscnt
Articole similare