Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi Marius Lăcătuş a ţinut cu Dinamo”. A fost un fotbalist special la FCSB, dar putea să scrie istorie la marile rivale: ”Eram stelist disperat” | EXCLUSIV

”Şi Marius Lăcătuş a ţinut cu Dinamo”. A fost un fotbalist special la FCSB, dar putea să scrie istorie la marile rivale: ”Eram stelist disperat” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Alex Chipciu (35 de ani) este unul dintre cei mai titraţi jucători din România în ultimii 20 de ani, mai ales datorită perioadei petrecute la FCSB. În cadrul rubricii EuroCast 2024, actualul fotbalist al lui U Cluj a povestit că putea să ajungă la marile rivale ale roş-albaştrilor.

Alex Chipciu a fost invitatul lui Dan Udrea în rubrica EuroCast 2024, o avancronică Orange Sport dedicată naţionalei României la turneul final de Campionat European din Germania. 

Pe parcursul acestui proiect, sunt invitaţi oameni care au făcut lucruri importante în ceea ce priveşte prezenţa României la ediţiile anterioare. Emisiunea poate fi urmărită, în exclusivitate, pe canalul nostru de YouTube.

Iar unul dintre aceste personaje relevante este şi Alex Chipciu, prezent cu naţionala României la EURO 2016. Acolo, la turneul final din Franţa, acesta a bifat 18 minute în meciul de deschide jucat chiar contra Franţei (1-2), a fost integralist cu Elveţia (1-1) şi a fost pe bancă în partida cu Albania (0-1).

Cum putea Chipciu să nu mai ajungă la FCSB, echipă unde a scris istorie şi a ajuns legendă: ”Eram stelist disperat”

Acum, invitat alături de Mihai Stoica la EuroCast 2024, Alex Chipciu a dezvăluit că, pe vremea în care era la FC Braşov şi a ajuns la FCSB, a avut oferte atât de la Dinamo, cât şi de la Rapid.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Chipciu: ”Referitor la faptul că am fost crescut la Braşov cu rapidişti, dinamovişti mai puţin, sunt sincer. Eram stelist disperat, dar la momentul când au apărut şi Rapid, şi Dinamo ca oportunitate şi nu era Steaua (n.r. FCSB) la orizont, m-aş fi dus la echipele astea”.

Udrea: ”Deci, dacă aveai ofertă, te-ai fi dus?” 

Chipciu: ”Da, păi, nu aveam Steaua (n.r. FCSB) atunci, nu vorbisem. Şi Marius Lăcătuş a ţinut cu Dinamo înainte să se ducă la Steaua”.

Udrea: ”A povestit recent şi (n.r. Florinel) Coman că prima echipă cu care a ţinut când era copil era Dinamo pentru că îl văzuse pe Claudiu Niculescu”.

Chipciu: ”Dar am tras să mă duc la Steaua (n.r. FCSB), clar. Am aşteptat, am aşteptat şi asta a fost. Voiam să mă duc la Steaua. Când a apărut, am zis <<Gata, doar asta>>. Am avut ofertă şi de la Dinamo, şi de la Rapid. După, a apărut Steaua şi am tras în partea asta”, a declarat Chipciu, la EuroCast 2024, pentru Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Alex Chipciu a jucat la FC Braşov în perioada 2009 - ianuarie 2012, atunci când s-a mutat la FCSB, echipă unde a petrecut patru ani şi jumătate, până în 2016, şi a luat trei trofee de campion (2013, 2014, 2015).

La naţionala României, Chipciu, ajuns între timp la vârsta de 35 de ani, a adunat 47 de meciuri şi a marcat şase goluri.

Afla mai multe despre: alex chipciumihai stoicafcsbrapiddinamosuperligaechipa nationalaromaniaeurocastorange sport 

viewscnt
Articole similare