Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a făcut un prim set mare cu Paula Badosa, dar a pierdut în primul tur la Miami Open! Tricolora a revenit după 569 de zile de inactivitate

Simona Halep a făcut un prim set mare cu Paula Badosa, dar a pierdut în primul tur la Miami Open! Tricolora a revenit după 569 de zile de inactivitate

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open şi după o oră şi 58 de minute de joc. Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile şi după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată. În setul doi, Simona a acuzat o durere la umărul drept.

Simona Halep poate spera din nou, deşi a pierdut cu Paula Badosa, în primul tur la Miami Open

Simona a revenit la Miami, în aclamaţiile fanilor români, încrezătoare şi zâmbitoare. Aşa cum a declarat în repetate rânduri, ea nu avea nicio aşteptare, ci doar voia să vadă cum simte jocul, după o lungă pauză.

În setul trei, Simona a început să dea semne de frustrare şi nervozitate, iar la 1-1, Badosa a reuşit break-ul, după ce Simona Halep a făcut un game slab, cu multe greşeli.

Românca a recuperat game-ul la 2-2, însă imediat a recuperat Badosa, care a dus scorul la 3-2. Şi Badosa a acuzat dureri la gleznă, dar s-a impus în cele din urmă, scor 6-3, după mai multe erori ale Simonei şi după 31 de minute.

Accederea în turul doi este recompensată cu 34.500 de dolari şi 35 de puncte WTA, iar prezenţa în primul tur cu 23.250 de dolari şi 10 puncte WTA.

În turul doi, Paula Badosa va evolua cu locul doi mondial, belarusa Arina Sabalenka.

Halep a primit un wild-card la turneul de la Miami, în timp ce Paula Badosa este pe locul 80 în clasamentul WTA.

Simona Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a jucat de două ori cu Paula Badosa şi a câştigat ambele confruntări.

Ultimul meci jucat de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, la US Open, când a fost eliminată din turul 1 de ucraineanca Daria Snigur.

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep paula badosasimona halep miamirevenire simona halep 

viewscnt
Articole similare