Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep a răbufnit după atacul lui Wozniacki": "Să citească mai bine decizia TAS. Nu m-am dopat, nu am trişat"

Simona Halep a răbufnit după atacul lui Wozniacki": "Să citească mai bine decizia TAS. Nu m-am dopat, nu am trişat"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep i-a răspuns danezei Caroline Wozniacki, care i-a criticat pe organizatorii Miami Open pentru că au invitat în competiţie o persoană care a fost depistată pozitiv. Halep i-a sugerat lui Wozniacki să citească mai bine decizia TAS care spune că nu a fost vorba despre un dopaj, ci despre un supliment contaminat.

În conferinţa de presă susţinută după meciul cu Paula Badosa, pierdut în trei seturi de Simona Halep şi care a marcat revenirea româncei pe terenul de tenis după un an şi jumătate, un jurnalist i-a cerut să comenteze o declaraţie pe care Caroline Wozniacki o făcuse ceva mai devreme. Întrebată ce crede despre revenirea în competiţie a mai vechii sale rivale Simiona Halep, daneza - ea însăşi absentă o perioadă de timp de pe terenul de tenis, pentru că a născut - a spus că, în opinia ei, persoanele depistate pozitiv nu ar trebui să primească wild-carduri pentru competiţii, ci să o ia de la zero.

„Caroline Wozniacki a fost aici mai devreme şi a spus că nu crede că persoanele ieşite din joc din motivele pentru care ai fost tu nu ar trebui să primească wild card-uri pentru competiţii. Mă întreb care este reacţia ta la asta?” - a fost întrebarea primită de Simona Halep în conferinţa de presă.

Iniţial, românca a părut nedumerită şi a întrebat la rândul său: „De ce a spus asta?”.

Jurnalistul i-a precizat că daneza a făcut declaraţia în conferinţa de presă pe care o susţinuse ceva mai devreme după meciul câştigat în faţa Clarei Burel pe acelaşi teren pe care a jucat ulterior şi Simona Halep.

„Da, dar de ce? Eu nu am făcut nimic greşit. Nu am trişat. Nu m-am dopat. Mai bine citim decizia de la TAS, scrie că a fost un supliment contaminat, nu a fost dopaj”, a replicat Simona Halep.

„Nu am avut niciodată de-a face cu dopajul. Nu m-am dopat niciodată, deci nu sunt o trişoare. O singură persoană care este negativă în privinţa mea nu este atât de importantă, pentru că am sute de oameni care îmi oferă dragoste, aşa că voi accepta asta, a punctat ea, mulţumind organizatorilor turneului pentru invitaţie şi pentru posibilitatea de a juca într-o competiţie atât de mare. „A fost minunat să mă întorc”, le-a spus Simona Halep jurnaliştilor.

Ce a spus Caroline Wozniacki

"În primul rând, mereu mi-a plăcut de Simona. Am avut o relaţie bună. Şi în trecut am vorbit deschis despre ce cred în legătură cu dopajul. Ideile mele nu s-au schimbat. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toţi. Nu mă refer direct la Simona, dar, dacă cineva trişează intenţionat, dacă cineva a fost testat pozitiv...

Înţeleg de ce un turneu vrea un nume mare pe tablou, dar eu cred, şi nu este un atac la cineva anume, că aceşti oameni nu ar trebui să primească wild-card-uri! Dacă vrei să revii şi a fost vorba de o greşeală, înţeleg, dar trebuie să o iei de jos ca să ajungi înapoi în vârf. Asta e părerea mea despre astfel de lucruri”, a spus Caroline Wozniacki la conferinţa de presă după victoria în faţa Clarei Burel, scor 6-1, 6-4.

Afla mai multe despre: wozniackihalep 

viewscnt
Articole similare