Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Simona Halep nu se lasă. Avertisment pentru rivalele din circuit: ”Vreau să revin în vârf, să câştig încă un Grand Slam”

Simona Halep nu se lasă. Avertisment pentru rivalele din circuit: ”Vreau să revin în vârf, să câştig încă un Grand Slam”

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep trece printr-o perioadă cu multe schimbări în ceea ce îi priveşte tenisul, deoarece l-a numit antrenor pe Patrick Mouratoglou, cel care a pregătit-o în ultimii zece ani pe legendara Serena Williams.

Într-un amplu interviu acordat celor de la Tennis Majors, Simona Halep a oferit detalii cu privire la ce îmbunătăţiri doreşte să facă în jocul ei pentru a putea reveni acolo unde a fost în ultimul decenii, adică în topul mondial al tenisului feminin.

”Vreau să iau mingea mai devreme. Vreau să-mi deschid terenul mult mai bine decât o făceam înainte. Nu spun că jocul meu de până acum era unul prost, dar vreau să-l fac mai puternic.

De asemenea, vreau să îmi întăresc şi corpul, pentru că dacă vrei să joci ofensiv şi de pe baseline cu jucătoarele care lovesc mingea puternic nu e deloc uşor. De aceea, trebuie să fiu puternică fizic.

Voi lucra la asta, dar şi la a-mi deschide terenul, să folosesc unele unghiuri mai bine decât până acum şi să iau mingea mult mai repede. Acesta este obiectivul, în viziunea noastră”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep nu se lasă. Avertisment pentru rivalele din circuit: ”Vreau să revin în vârf, să câştig încă un Grand Slam”

Românca a explicat şi cum şi-a trecut în cont cele două trofee de Grand Slam din carieră: Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019).

”Îmi place zgura şi de aceea probabil că am reuşit să câştig multe turnee pe zgură şi, de asemenea, Openul Francez . Am câştigat Wimbledon, la care nu mă aşteptam niciodată pentru că este super rapid şi ai nevoie de serviciu bun acolo. Dar jocul meu a fost foarte bun în acel an şi a fost perfect pentru suprafaţă şi am fost foarte încrezătoare”, a continuat sportiva din Constanţa.

De asemenea, Simona Halep a lansat un avertisment pentru celelalte jucătaore din circuit. Românca a anunţat categoric că vrea să mai cucerească cel puţin un turneu de Grand Slam, dar a oferit şi noi detalii legate de ce l-a ales pe Mouratoglou.

”Am cerut să lucrez cu Patrick pentru că îmi doresc foarte mult să mă întorc în vârf şi am simţit că el este cea mai bună persoană care mă ajută să fac asta. Am fost norocoasă că era disponibil să o facă cu mine. Vreau să revin în vârf şi, bineînţeles, visez la un alt Grand Slam pentru că de aceea muncesc în fiecare zi.

Am câştigat turnee pe teren dur, şi turnee mari, dar nu am putut câştiga încă un Grand Slam, aşa că probabil că trebuie să fac ceva în plus pentru a putea câştiga un Grand Slam acolo şi de aceea lucrez acum cu Patrick. Poate mă va ajuta să câştig un Grand Slam pe teren dur. Ar fi super, super frumos să am asta şi asta în cariera mea”, a încheiat fostul lider mondial.

Afla mai multe despre: simona halepgrand slam 

viewscnt
Articole similare