Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura echipa din Superligă lăudată în turul al treilea preliminar Conference League: "A jucat la nivel european". Două echipe au dezamăgit | EXCLUSIV

Singura echipa din Superligă lăudată în turul al treilea preliminar Conference League: "A jucat la nivel european". Două echipe au dezamăgit | EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Vochin şi Basarab Panduru au tras câteva concluzii, după prima manşă a turului III preliminar Conference League, în care patru echipe din România au jucat.

FCSB, pe plus în Conference League. "Pantă descendentă la Sepsi, nu mai vorbesc la Craiova"

Nicio echipă din Superligă n-a câştigat joi în preliminariile Conference League. FCSB a fost singura care s-a impus, miercuri, în deplasarea din Slovacia cu DAC. 

De altfel, FCSB a fost lăudată de Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, pentru jocul prestat cu Nicolae Dică pe banca tehnică. 

"Nu ca rezultat, dar ca prestaţie a arătat rău Craiova în comparaţie cu Zorya. Aş spune că Zorya pare echipa cea mai bună dintre cele văzute în această seară ca adversar. Dacă Universitatea juca precum FCSB aseară, Zorya ar fi avut probleme. 

Singura care a jucat la nivel european a fost FCSB, care face pressing, care poate duce meciul. Mi-a plăcut ce am văzut aseară. Să faci pressing, să de duci peste adversar e joc modern. Nici Craiova, nici CFR n-au făcut asta azi, la Sepsi mă aşteptam, pentru că e diferenţă de valoare. E o pantă descendentă la Sepsi, nu mai vorbesc la Craiova.

Basarab Panduru consideră că CFR Cluj a obţinut ce şi-a propus din deplasarea din Turcia cu echipa ucraineană Zorya. 

"La fel, nu ştiu dacă vreun rezultat e prost. Nu mi se par proaste. I-ai bătut pe Pyunik? Ai bătut în Andorra? Nu ai bătut niciunde, nici anul trecut nu ai bătut dacă-mi aduc bine aminte. Nu mi se pare că e rău rezultatul CFR-ului. Ai făcut echipa să nu iei gol. Dacă ai vrut 0-0, ai obţinut. 

La Craiova nu mă aşteptam la mare lucru, pentru că nu ştiam ce poate Zorya, care nu a jucat de opt luni. Mi s-a părut o echipă periculoasă Zorya, dar mă aşteptam să bată Djurgardens", a spus expertul Orange Sport. 

Rezultatele echipelor din România în turul III preliminar Conference League

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda. Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic.

Sepsi Sf. Gheorghe a suferit o înfrângere pe teren propriu, 1-3 (0-2), cu formaţia suedeză Djurgarden. Suedezii au condus cu 3-0 prin golurile înscrise de Edvardsen în minutul 26 (din penalti) şi Julian Asoro în minutele 31 şi 54. Alexandru Tudorie a redus din diferenţă în minutul 79, din penalti.

Universitatea Craiova a fost învinsă, joi seară, la Lublin, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa ucraineană Zoria Luhansk. Golul a fost marcat de Nahnoinîi, în minutul 56.

Campioana României, CFR Cluj, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, joi, în Turcia, în compania echipei belaruse Şahtior Soligorsk. 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujuniversitatea craiovasepsiconference league 

viewscnt
Articole similare