Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Cristi Dulca atunci când a aflat că fiul său, Marco, s-a transferat la FCSB: "Alte lucruri nu mai contează, până la urmă"

Cum a reacţionat Cristi Dulca atunci când a aflat că fiul său, Marco, s-a transferat la FCSB: "Alte lucruri nu mai contează, până la urmă"

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Chindiei Târgovişte, Marco Dulca (23 de ani), este noul fotbalist al echipei FCSB. Tatăl său, Cristi Dulca, a oferit o primă reacţie.

Marco Dulca a semnat cu FCSB

După un singur an la Chindia Târgovişte, unde a fost cedat de la Farul Constanţa, Marco Dulca se transferă din nou. Mijlocaşul care a fost aproape de Rapid a ajuns, într-un final, în Bucureşti, dar la FCSB. 

Fotbalistul născut în Coreea de Sud le va face concurenţă lui Edjouma şi Olaru în linia de mijloc trimisă de Nicolae Dică la FCSB. 

Tatăl său, selecţionerul naţionalei feminine a României, Cristi Dulca, a analizat mutarea şi s-a arătat încântat că Marco face pasul la un club cu condiţii bune pentru România. 

Deşi Rapid Bucureşti l-a dorit de la Chindia "la pachet" cu Paul Iacob, Cristi Dulca a susţinut că FCSB a fost singura care a fost dispusă să achite clauza de transfer a mijlocaşului. 

"Sunt foarte fericit. Faptul că Marco a făcut un pas important în cariera lui mă face foarte bucuros. Au fost câteva zile foarte grele şi mă bucur că el e fericit, e la o echipă care l-a vrut. 

S-a vorbit în ultimul an de foarte multe oferte pentru Marco. FCSB a fost singura echipă care a plătit această clauză şi l-a vrut cu adevărat. Eu îi doresc baftă şi cred că a făcut o alegere bună şi va fi bine.

Un jucător fără presiune, care nu joacă la un nivel foarte mare, nu progresează. Crede-mă că i-am spus faptul că a ajuns la FCSB, iar asta îi aduce o responsabilitate. Modul în care te comporţi în fiecare meci contează foarte mult. Ăsta e fotbalul, el e profesionist, trebuie să-şi vadă de treabă.

Vorbeam de condiţiile oferite de echipele din România. FCSB are condiţii extraordinare. Au terenuri, medicamentaţie, salarii la zi, tot ce oferă un club pentru un profesionist. Alte lucruri nu mai contează, până la urmă", a spus Cristi Dulca, la Prima Sport.

  • 73 de meciuri, 4 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Marco Dulca la Chindia Târgovişte, clubului la care s-a făcut remarcat în Superligă.

De asemenea, Mihai Stoica a confirmat transferurile făcute de FCSB de la Farul Constanţa şi a anunţat rezilierea contractului atacantului care l-a dezamăgit pe Gigi Becali

Afla mai multe despre: marco dulca fcsbtransfer marco dulca fcsbcristi dulca 

viewscnt
Articole similare