Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS Contract reziliat pentru fotbalistul cu care Becali s-a "păcălit" la FCSB! MM Stoica a confirmat plecarea: "N-o să mai fie" | EXCLUSIV

BREAKING NEWS Contract reziliat pentru fotbalistul cu care Becali s-a "păcălit" la FCSB! MM Stoica a confirmat plecarea: "N-o să mai fie" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat încă o despărţire de echipa finanţată de Gigi Becali. La câteva săptămâni de când afaceristul a spus că s-a păcălit cu un fotbalist străin, jucătorului i se va rezilia contractul de comun acord.

O nouă plecare de la FCSB. Mihai Stoica a confirmat: "Vom rezilia contractul"

În această vară, Gigi Becali a fost activ pe piaţa transferurilor în jurul startului sezonului competiţional. La echipa bucureşteană au ajuns: Bouhenna, Dawa, Tamm, Miculescu, Rusu, iar ultimii doi fotbalişti intraţi pe lista sosirilor sunt de la Farul Constanţa. 

Au existat şi plecări de la FCSB, majoritatea până în startul sezonului: Burlacu, Miron, Keşeru, Straton, Vinicius, Cristi Dumitru, Nedelcu, Robert Ion şi Perianu. 

Totuşi, pe lista plecărilor şi-a făcut apariţia şi Ivan Mamut (25 de ani), atacant care a jucat doar 14 minute în actuala stagiune. 

Mihai Stoica a dezvăluit că Ivan Mamut va semna rezilierea contractului cu FCSB, după o înţelegere între părţi. 

Se pare că atacantul croat a remarcat că nu mai are şanse să fie titular în faţa primelor trei variante, Bogdan Rusu, Ianis Stoica şi David Miculescu, şi îşi va căuta o altă echipă. 

"Mamut n-o să mai fie, Mamut va pleca. Avem o înţelegere cu el şi vom rezilia contractul. Rămânem cu Rusu, Ianis Stoica, cu David Miculescu, care agreează poziţia de număr 9", a declarat managerul general al FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport. 

De altfel, încă un fotbalist care aparţine de FCSB şi-ar putea rezilia contractul, după ce şi-a exprimat această dorinţă. 

Gigi Becali a vrut să-l păcălească pe Mihai Rotaru, dar "s-a fript"

Ivan Mamut a sosit la FCSB la începutul sezonului trecut, "la pachet" cu Andrei Burlacu, iar Gigi Becali l-a trimis la Universitatea Craiova pe Ionuţ Vână. Într-un final, niciuna dintre părţi n-a avut de câştigat. 

Mamut şi Burlacu au sfârşit cu contractul reziliat, iar Ionuţ Vână e exclus în acest momentul din lotul lui Laszlo Balint

"Mamut o returnează la adversar, nu putem juca aşa. Am crezut că îl păcălesc pe Rotaru, am zis că îl dau pe Vînă şi îl păcălesc, dar m-a păcălit şi el într-un fel.

Am vrut să râd de Rotaru, dar a râs şi el de mine. Rotaru mi-e prieten, e băiat de calitate, oamenii cu care sunt prieten îmi place să râd de ei, să îi tachinez", declara Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni. 

Ivan Mamut s-a remarcat într-un singur meci, deşi a avut 13 apariţii. Fostul atacant al FCSB a adus victoria în deplasare pe terenul fostei echipe, Universitatea Craiova, în play-off-ul sezonului trecut. De altfel, a fost singurul gol înscris de jucătorul de care a scăpat Gigi Becali acum. 

Afla mai multe despre: ivan mamutcontract reziliat ivan mamut fcsbfcsbplecare fcsbtransferuri fcsbmihai stoicagigi becali 

viewscnt
Articole similare