Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Sergiu Buş după ce Dan Petrescu s-a plâns de situaţia atacantului! CFR Cluj tocmai a semnat cu Cephas Malele

Ce se întâmplă cu Sergiu Buş după ce Dan Petrescu s-a plâns de situaţia atacantului! CFR Cluj tocmai a semnat cu Cephas Malele

CFR Cluj

Comentarii

Impresarul Bogdan Apostu a oferit ultimele detalii despre Sergiu Buş, după ce Dan Petrescu s-a plâns de situaţia atacantului de la CFR Cluj.

Ce se întâmplă cu Sergiu Buş la CFR Cluj

Sergiu Buş a bifat doar patru partide de la revenirea la CFR Cluj. De la începutul anului, atunci când s-a transferat în Gruia din Coreea de Sud, atacantul a strâns 66 de minute în total.

Până să se accidenteze, Sergiu Buş a făcut un tur şi pe la echipa secundă, în Liga 3, sezonul trecut, dar de săptămâna viitoare va fi la dispoziţia lui Dan Petrescu. 

"Situaţia lui Buş în momentul ăsta e aceeaşi. E jucătorul CFR-ului. A fost accidentat. A recidivat accidentarea, dar îşi revine. Săptămâna viitoare e apt de joc şi e la dispoziţia antrenorului, precum toţi ceilalţi", a declarat impresarul Bogdan Apostu.

Recent, Dan Petrescu a recunoscut că situaţia a doi fotbalişti este o enigmă pentru el. 

”Buş a avut genunchiul accidentat şi toată vacanţa nu s-a tratat, a venit accidentat la pregătire. N-a făcut deloc pregătire! După ce şi-a revenit şi staff-ul medical l-a rezolvat, a făcut ruptură în Andorra, la încălzire. Poate-l băgam acolo, dar a făcut ruptură la încălzire. Este incredibil!

Mistrati, jucător de atac pe care am plătit bani şi voiam să-l băgăm, a jucat bine în primul meci, în Armenia, apoi a venit la mine şi mi-a zis că i s-a blocat spatele. De atunci, blocat a rămas.

Nu putem să-l facem să se refacă. E un jucător important care ne-ar fi fost de folos. Cu el, Buş şi Birligea în atac, cred că aş fi putut să schimb şi eu mai mult jucătorii. Mai ales pe Debeljuh, care joacă meci de meci. Dacă aveam şi alţi jucători, zic că era bine”, a afirmat Petrescu într-o conferinţa de presă.

Sergiu Buş, şanse mici pentru a mai juca la CFR Cluj

Deşi e aproape de revenire, Sergiu Buş are de tras pentru a le lua faţa concurenţilor pe post. Joi, CFR Cluj a anunţat transferul lui Malele, fostul golgheter al lui FC Argeş. 

Pe acel post, Dan Petrescu i-a preferat până în acest moment al sezonului pe Jefte şi Debeljuh. 

Afla mai multe despre: cfr clujsergiu busbogdan apostu 

viewscnt
Articole similare