Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Indignat, MM acuză o greşeală de construcţie la Stadionul Rapid: "Ţi-e silă. Vă daţi seama?" | EXCLUSIV

Indignat, MM acuză o greşeală de construcţie la Stadionul Rapid: "Ţi-e silă. Vă daţi seama?" | EXCLUSIVgalerie foto

Rapid

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a făcut o comparaţie între stadioanele construite în afara graniţelor de guvernul de la Budapesta şi cele ridicate în România cu finanţare de la CNI. Conducătorul consideră că arena din Giuleşti are o greşeală de construcţie.

Mihai Stoica, despre ce e greşit la Stadionul Rapid-Giuleşti: "Vă daţi seama?"

FCSB a luat contact cu noul stadion din Giuleşti, care e folosit exclusiv de Rapid Bucureşti, în etapa a doua a Superligii. Pe teren, fotbaliştii antrenaţi de Adrian Mutu au învins cu 2-0, iar la finalul partidei Toni Petrea l-a anunţat pe Gigi Becali că demisionează. 

Mihai Stoica a fost pe noua arenă şi a trăit cu sufletul la gură derby-ul, dar a remarcat şi un alt aspect, care nu i-a fost pe plac. 

Noul Stadion Rapid-Giuleşti are o capacitate de 14.000 de locuri şi a costat 40 de milioane de euro, dar Mihai Stoica e de părere că suferă la un capitol. 

Managerul general al FCSB s-a plâns de condiţiile din zona vestiarelor. MM Stoica a susţinut că arena rapidiştilor este mică, "nu arată bine" şi a dat exemplu ce a văzut pe stadioanele echipelor DAC, din Slovacia, şi Sepsi Sfântu Gheorghe, arene ridicate cu banii guvernului maghiar. 

"Să vă spun ceva important ce am văzut la Dunajska Streda. Un stadion de 12.500 de locuri, care semăna cu cel al Petrolului. Nişte finisaje de cinci stele.

Noi am făcut nişte stadioane şi ţi-e şi silă... Stadioanele recente. În Giuleşti, vestiarele sunt buncăre, nu ai lumină naturală, nu ai aerisire. Nu ai aerisire, vă daţi seama să nu ai aerisire? Te duci în Giuleşti şi nu ai aerisire. Echipa aia care se duce acolo are o oră jumătate de stat înaintea meciului, are pauza de stat fără aerisire, pentru că facem lucruri fără cap. 

Cel de la Sepsi nu arată strălucit pe afară, dar arată foarte bine înăuntru. Acolo am vrut să ajung. 

Giuleştiul nu arată bine. E mic, dar nu arată bine. Are nişte chestii pe la tribuna II, ăla de la Dunajska Streda e excepţional şi e 2019, pentru că oamenii ştiu să facă", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

De asemenea, Mihai Stoica a confirmat transferurile făcute de FCSB de la Farul Constanţa şi a anunţat rezilierea contractului atacantului care l-a dezamăgit pe Gigi Becali

 
Foto: Stadionul Rapid-Giuleşti
 

Afla mai multe despre: greseala constructie stadion rapidmihai stoicamihai stoica fcsbmm stoicamihai stoica stadion rapidstadion rapid giulestirapid fcsb 

viewscnt
Articole similare