adplus-dvertising
You are here:

Situaţie dramatică la FCSB. Încă un fotbalist pierdut. MM Stoica, debusolat: "E o forţă a naturii. Numai nouă ni se putea întâmpla"

Situaţie dramatică la FCSB. Încă un fotbalist pierdut. MM Stoica, debusolat: "E o forţă a naturii. Numai nouă ni se putea întâmpla"

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă dramatică, asemănătoare cu cea din sezonul trecut, atunci când a avut probleme în preliminariile Europa League. După ce a pierdut jumătate de echipă din cauza focarului de Covid-19, echipa nu se mai poate baza nici pe Ovidiu Popescu, pentru o perioadă.

Ultimul fotbalist pierdut de FCSB. Mihai Stoica a dezvăluit cum s-a accidentat Ovidiu Popescu

Nu mai puţin de 15 jucători indisponibili are FCSB, după ce lista s-a mărit subit în ultimele zile. Ovidiu Popescu este ultima pierdere suferită de echipa din Berceni. El va lipsi între patru şi şase săptămâni, iar Mihai Stoica a dezvăluit ce s-a întâmplat. 

"La ultima faza a unui antrenament să se accidenteze o forţă a naturii, Ovidiu Popescu, cel care poate să joace pe atâtea pozitii.... De care aveam atât de mare nevoie. E şi accidentare gravă. Numai nouă ni se poate întâmpla aşa ceva, dar va ieşi soarele şi pe strada noastră, sunt sigur. Trebuie doar să deschidem geamurile, că să intre şi în casă", a declarat oficialul FCSB. 

  • Lista indisponibililor de la FCSB: Valentin Gheorghe, Valentin Creţu, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Şerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Şut şi Andrei Cordea, infectaţi cu COVID-19 ori cu simptome. Ovidiu Popescu, Ionuţ Panţîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu şi Ovidiu Popescu sunt accidentaţi. 

Mihai Stoica a vorbit şi despre doi dintre marcatorii meciului de la Buzău. Scorul a fost deschis de Florin Tănase, dintr-un penalty pe care oficialul l-a trăit cu emoţii şi pe care l-a comentat. Claudiu Keşeru a fost lăudat, după ce a ajuns la patru goluri, în cinci meciuri, în Liga 1. 

"Dacă s-ar face un dicţionar fotbalistic şi s-ar dori un nume propriu la un substantiv comun, la golgheter ar fi poza lui (n.r. - a lui Claudiu Keşeru) acolo. E golgheter înnăscut.

Când Tănase s-a oprit la penalty, a făcut un pas şi s-a oprit. Mă gândeam că îl mai face şi pe al doilea şi eu plecam aşa spre Buzău, oraş deschis sportului. Din fericire, şi a adus aminte şi a bătut. Nu i-am spus să nu mai bată aşa, atunci eram disperat că am pierdut două puncte", a mai spus oficialul de la FCSB. 

FCSB trăieşte cu emoţii în aşteptarea următorului meci din Liga 1, cu Farul Constanţa. Echipa lui Gigi Becali riscă să nu poată completa foaia de joc şi să ceară amânarea partidei. 

 

viewscnt
Articole similare